Perşembe, Ekim 29, 2015

K.ÇEKMECE KAYMAKAMINI SPOR KULÜPLERİ ZİYARET ETTİ.

Cumhuriyet Bayramı haftası nedeni ile Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği yönetimi Seymen Gençtürk Başkanlığında Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kayayı makamında ziyaret etti.
Cumhuriyetimizin 92. yıl kutlamaları haftasında Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kayayı makamında ziyaret eden Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, 2007 yılında 11 spor kulübü ile yola çıkan Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğimizi bugün 38 üyesi olan spor kulüplerini temsil etmektedir.Gençtürk, bundan sonraki düşünce ve projelerini Kaymakam Kayaya sunarak bilgilendirme yaptı.
Küçükçekmece Kaymakam’ı Harun Kaya’da İlçede Belediyemizle birçok sportif yatırımlar ve başarıyı yakalayan kulüpleri takip ettiklerini ifade eden Kaya, her zaman spor kulüplerine destek vereceklerini ve gençlerin yanında olacağını spor kulüplerinin kendini ziyaret ettiklerinden dolayı teşekkür etti.
Daha sonra Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk günün anısına Kaymakam Harun Kayaya plaket verdi.

HABER:Yılmaz AKTEPE











Formun Üstü


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...