Perşembe, Ekim 29, 2015

ORTAÇEŞME'DE HEDEF 3 PUAN


İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta Beykoz temsilcisi Ortaçeşmespor oynayacağı zorlu Nişantaşıspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Haftaya 19 puanla 2.sırada giren Ortaçeşme yine kendisi gibi 19 puanı bulunan ve averajla 3. sırada bulunan Nişantaşı'nı konuk edeceği maç öncesinde çalışmalarına kendi tesislerinde sürdürdü. Düz koşuyla başlayıp 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman tam sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Oyuncuların zorlu maç öncesinde bir hayli hırslı oldukları ve maça hazır oldukları görüldü.

Biz de antrenman bitiminde Ortaçeşme Kulübü Genel Kaptanı Serkan Çanur'dan çalışmalar ve zorlu Nişantaşı maçı hakkında görüşlerini aldık. Serkan Çanur çalışmaların çok iyi gittiğini, Nişantaşı takımıyla zorlu bir maç oynayacaklarını, centilmence ve dostça bir maç olmasını, hak edenin kazanmasını ve bunun da kendileri olmasını dilediklerini belirtti. 

Tek eksik Murat
Bugün itibarıyla en zorlu grupta mücadele ettiklerini 4 takımın 19, 2 takımın 17 puanda olduğunu  arka arkaya çok zorlu 4 maç oynayacaklarını, bu maçların ilk 7 sırada bulunan takımlarla  olacağını belirten Çanur, "Bu 4 maçı en iyi şekilde atlatırsak önümüzün açılacağını düşünüyoruz. Biz bu sürece maç maç bakıyoruz. İlk oynayacağımız Nişantaşı maçına kazanmak için çıkacağız. Rakibimize de başarılar diliyoruz. Umarım kazanan biz oluruz. Takımda Murat dışında eksiğimiz yok.Onu da maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak" dedi.

Serkan Çanur stadın ışıklandırma  problemi ve tribünün üstünün kapatılmasıyla ilgili sorumuza ise "Işıklandırmayla ilgili Beykoz Belediyesi'nden bir görevli gelip inceleme yapacak. Bu sıkıntımızı çözdüğümüzde kulüp olarak rahatlayacağız. Bütün antrenmanlarımızı çok daha iyi koşullarda yapabileceğiz. Ayrıca soyunma odalarımızın tadilatı ve bakımı konusunda bizlere yardımcı olan Belediye Başkanımız sayın Yücel Çelikbilek'e ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Tribün konusunda ise sezon sonunda Beykoz Belediyesi'yle görüşmek istiyoruz. Beykoz Belediyesi'nden bu konu da da destek bekliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

HABER-FOTOĞRAF: ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.