Cumartesi, Ekim 31, 2015

SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR DEPLASMANDAN ŞEN DÖNDÜ



İstanbul 1.Amatör Küme 5.Grupta ligin 2.Haftasında deplasmanda Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor Fatih Mimarsina sahasında Haliçsporu 1-0 yenerek üç puanı alan taraf oldu.
Ligin 2.Haftasında Fatih Mimar Sinan sahasında Haliçspor ile Söğütlüçşemespor takımları karşı karşı’ya geldiler. Rakibine göre daha baskılı ve atak futbol sergileyen misafir takım Söğütlüçeşmespor Fatih Kuruların attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılan takım oldu.Ligin ilk haftasında kendi sahasında berabere kalan Kırmızı Beyazlı Söğütlüçeşmespor ikinci hafta deplasmanda güçlü rakibini 1-0 yenerek üç puanı aldı ve puanında dörde çıkarmış oldu.
                                               
Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Mevlit Özdek karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada geçen Futbol sezonu kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon gerçekleştirmek arzusundayız.
Başkan Özdek, Önümüze Süper amatöre çıkmak için şampiyonluk koyduk. Söğütlüçeşmespor’a yakışan bir aile kurduk. Bir takım topluluğu kurduk. Çok karakterli futbolcu kardeşlerimizle beraberiz. Zaten benim ilk hedefim karakterden yana. Düzgün arkadaşlarla ligi şampiyonlukla bitirmek Söğütlüçeşmesporda bu yakışır dedi. 
HABER: Yılmaz AKTEPE


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...