Pazartesi, Ekim 26, 2015

ALİBEYKÖYSPOR UZATMADA YIKILDI


Süper Amatör Ligi 2.grupta yer alan Alibeyköyspor sahasında Albayrakspor ile karşılaştı. İzlemesi zevkli olan maç karşılıklı atılan goller ile 1-1 sona erdi.


İlk yarıda Samet ile golü bulan ev sahibi ekip ikinci yarıda uzatma dakikalarında rakibinin 35 metreden attığı gol ile sahasında 2 puan kaybetmiş oldu. Konuk ekibin antrenörü yaptığı itirazlardan dolayı hakem tarafından sahadan çıkarıldı.Son anlarda takımın golünü kaydeden Samet ikinci sarı karttan oyundan ihraç oldu.


Karşılaşma soğuk ve yağışlı bir havada oynandı. Buna rağmen kapalı olan tiribünlerde oldukça sayıda taraftar vardı ve soğuk havaya rağmen izlenmesi zevkli maçı kaçırmadılar.


3 yorum:

Adsız dedi ki...

Haber kalitesi,resim kalitesi artık çok kötü. aylardır neden böyle?

Unknown dedi ki...

aynı yamanspor haberindeki gibi arkadaşın dediği gibi türkiyede 70 milyon teknik direktor var olayına katılıyorum.

Ben o havada maça gelen yerel futbol ekibine alibeykoy gibi iyi bir takıma karşı oynarken maça gelmeyen diğer albayrak takımını destekleyenler gelmemişken onlar geldiği için teşekür ediyorum.

resimlere gelince trübünden cep telefonu ile çekilmiş ondandır. e bu yerel futboldaki adamın makina almaya aşağı yukarı 2500 lirası yoksa ne dicez adama 2500 liran yoksa o zaman haber yapmamı dicez ne dicez.

Yoneticiyseniz yoneticiler çok kotu.

Futbolcuysanız futbolcular kotu

hakemseniz hakemler kotu

Taraftarsanız küfürbaz taraftarlar kotu

bu kadar kotuluğun içinde bir kotu resim batıosa yazık

adamın parası kalır, parayı alır kimisi kaçar, hakem sağa verdim der sol oyuna başlar. topçu yanına veremez (dikine oynamayı sevenler hariç :) ) o kadr kotu vrken bu kadar kotuden bişi olmaz. Saygılarımla oflu salih

Efkan dedi ki...

ne bir kaç ayı...

2006'dan bu yana değişmeyen tat: http://www.yerel.futbol/2006/04/kkekmece-kastamonu-fotoraflar.html

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.