Pazar, Ekim 25, 2015

YEŞİLOVA ESNAF ZİRVEYE ORTAK OLDU


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta hafta içi Nurtepespor karşısında 9 kişi kalıp ummadığı bir yenilgi alan Yeşilova Esnafspor evinde Kurtköyspor'u 3-1 yenerek hem taraftarına kendisini affettirdi hem de lider Ataşehir Çamolukspor'la puanlarını eşitleyerek averajla haftayı ikinci tamamladı.
3.Grup'ta şampiyonluğa oynayan Yeşilova Esnafspor ligin 9.Haftasında Yeşilova Kemal Aktaş Sahası'nda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kurtköyspor ile karşı karşıya geldi. Son derece çekişmeli ve tansiyonu yüksek bir maç oldu. Zorlu müsabaka da gülen taraf ev sahibi Yeşilova Esnafspor oldu. 
9. dakikada Semih'in ortaladığı çok iyi takip eden takım arkadaşı Batuhan’ın kafa vuruşu ile ev sahibi Yeşilova Esnafspor 1-0 öne geçti.
Müsabakanı ilk yarısında her iki takım da girdikleri pozisyonları gole çeviremeyince yeşil beyazlı takım ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
61. dakikada misafir takım Kurtköyspor'da Berke atılan ara pasında kaleci Ogün ile karşı karşıya kaldı ve kalecinin solundan topu ağlara yollayarak eşitliği getirdi: 1-1
66. dakikada ikinci yarıda oyuna dahil olan Yeşilova Esnafsporlu Tugay ceza sahası içinde topla buluştu ve meşin yuvarlağı ağlara yollayarak takımını yeniden 2-1 öne geçiren gollü attı.

Kurtköyspor 9 kişi bitirdi
78. dakikada Kurtköyspor kalecisi karşılaşmanın orta hakemine itiraz etmesi sonucu ikinci sarı karttan dolayı kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
82. dakikada misafir takım Kurtköyspor'da bu sefer Serdar çift sarı karttan oyun dışı kaldı.
90+1'de Esnafspor'un ilk golünün sahibi olan Batuhan kendisinin ikinci takımının üçüncü karşılaşmanın da skorunu belirleyen golünü attı. 3-1
Kurtköyspor bu skorla son 5 maçta 4. yenilgisini aldı.

HABER: Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.