Pazartesi, Ağustos 18, 2014

Yeşilköy ikinci yarıda sonuca gitti

Süper Amatör Ligin iddialı akımlarından Yeşilköyspor Süper amatör ligin yeni takımlarından Yeşilova Esnafspor ile yaptığı hazırlık maçının ilk yarsında gol sesi çıkmazken, ikinci yarıda her iki takım da değişik onbir ile sahaya çıkarken ev sahibi Yeşilköyspor ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 4-0 galip ayrılan taraf oldu.

 

Müsabakanın ilk yarsında her iki takımda denk futbol ortaya koydu yakaladığı pozisyonları her iki takımda gole çeviremeyince ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıya ev sahibi Yeşilköy takım tercübeli ve as oyuncuları sahaya sürerken misafir takım Yeşilova Esnafsporda gençler ve denenecek oyuncularla sahaya çıktı.

 

Müsabakanın ikinci yarsında baskılı futbol sergileyen ve gol pozisyonlarına giren Yeşilköyspor 65.Ozanın, 74.Uğur,80.Kıvanç ve 86.Dakikada Semih’in attığı gollerle sahan 4-0 farklı skorla ayrılan Yeşilköyspor takımı oldu. Yeşilköyspor oynadığı 3 maçta 1 beraberlik 2 galibiyete alırken misafir takım Yeşilova Esnafspor oynadığı 3 maçta da sahadan yenilgi ile ayrılan taraf oldu.

 

Yıldız: Gözümüz BAL’da
Yeşilköyspor Kulüp Başkanı Bektaş Yıldız yaptığı açıklamada, Türk Futbolunda 63 yıldır hizmet eden ve Bakırköy ilçemizin köklü kulüplerinden olan Yeşilköysporun yeri burası değil burası olmaması lazım.

Yeşilköy’de yaşayan bir iş adamı olarak 63 yıllık bir kulübü daha iyi bir yerlere taşmak için bir yeşilköylü olarak kulübe başkan oldum. Yeni sezonda da Ömer Dulak takımı çalıştıracak. Yeşilköy’ü Yeşilköyspor’u çok iyi tanıyan ve çok büyük emleri olan Ömer Dulak hocamızla bu sezonda çalışacağız, ona güveniyor ve onun tecrübelerinden yaralanacağız. Kendine şampiyonluk gibi büyük hedef koydu. Transferleri ve mevcut futbolculara güveni tam olan tecrübeli hocanın hedefine ulaşacağına inancı tam. Yeni Futbol sezonunda kurduğumuz Yeşilköyspor lige renk ve heyecan getireceği kanısındayım. Bizlerde büyük bir heyecan içindeyiz. Yaptığımız iyi transferler var. Aldığımız oyuncuların hepsi de profesyonel ve amatör liglerde kendilerini kanıtlamış oyuncular. Bize büyük katkı sağlayacaklar. Onlara güvenim tam. Zaten tam olduğu için de hedef olarak yukarıları koyduk. Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için çabalayacağız. Bunun için ben ve tüm futbolcular, elimizden geleni yapacağız" dedi.

Dulak: Önümüze hedef koyduk
Antrenör Ömer Dulak, ‘’Yeni Futbol sezonunda çok iddialı bir takım kurduk. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun büyük destekleri ile İyi transferler yaptık. Süper Amatör ligin üzerinde bir takımız. Hafta içi gurup kuraları çekildi herkes bize grubumuzdaki takımları soruyor kiminle eşleşirsek eşleşelim biz önümüze bir hedef koyduk. Bu doğruluda transferler yaptık. Kimseyi küçümsemiyoruz kimin olduğu da önemli değil. Sadece ulaşacağımız hedefimiz Bölgesel Amatör Lig"dedi.

 

Transferler dikkat çekti
İstanbul Süper Amatör lige çok iddalı hazırlanan Yeşilköyspor yaptığı 25 transferlerle ile dikkatleri üzerlerine çekti.

İFA-Mert,Feriköy-İbrahim,Emalkbank-Canberk,Yaya Kemal-Tolga,Sultanbeyli,Yunsu,Güven,Sercan,Kıvanç,Ozan,Tuzal-Cihan,Kanarya-Hakan,Halide Edip-Ferhat,Birkan,Yenibosna-Salih,Denizköşkler-Aras,Ulaş Bel-Murat, geçtiğimiz yıldan kalan Şahin,Soner,Semih,Müjdat,Alper,Erdem Uğur,Talat,Can.

 HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery link="file" ids="138558,138559,138560,138561,138562,138563"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.