Perşembe, Ağustos 14, 2014

Yalova ASKF’nin Başkanı Tamer Erbul oldu

Yalova'da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı seçimi sonuçlanırken başkanlığın yeni sahibi Tamer Erbul oldu.



155 delegenin oy kullandığı olağan Genel Kurulda 4 oy geçersiz sayılırken, 89 delegenin oyunu alan Tamer Erbul ve ekibi 3 yıl boyunca Yalova ASKF'de görev yapacak. Eski başkan Harun Keser ise 62 kalırken, 4 oy da geçersiz sayıldı. Divan başkanlığını Bayram Koçgündüz'ün gerçekleştirdiği kongrede katip üyelik görevini Sultan Eyüpoğlu ve Turgay Aydın üstlendi.

 

Kongre sonrasında konuşan Divan Başkanı Koçgündüz, "ASKF seçimlerinde tarihi bir an yaşandı. Yoğun katılımla gerçekleşen seçimlerimizin spora faydalı olacak sevindirici bir tabloyla tamamlanması en büyük temennimiz. Rekabet her zaman iyidir ve centilmence bir seçim olduğundan dolayı her iki adayımızı da kutluyorum. Birbirimizi kırmadan, yüz akıyla geçen bir seçim oldu. İnşallah Yalova'ya ve Yalova futboluna hayırlı olmasını dilerken, yeni seçilen yönetime de başarılar diliyorum" dedi.

 

Oyların açıklamasının ardından Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Tamer Erbul kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Sonuçların açıklamasının ardından her iki adayın birbirlerini tebrik etti.

 

HABER: SEVDA ÖZARAZ
KAYNAK: www.kanaathaber.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..