Pazartesi, Ağustos 18, 2014

Ya havuz dolu olsaydı?

Ne hayallerle kurulmuştu. Dolgun maaş, altında araba yanında havuz olacaktı. Kulüplere destek, sorunlara çözüm üretecekti.



Hedef ilkleri başarmaktı. Devamı gelmedi ama derginin ilk sayısı bile çıkmıştı, ardından rehabilitasyon ve terapi merkezi projesi gündeme gelmeye başlamıştı. Aslında iyi fikirdi. Havuzun bir yıllık bütçesiyle her şey yapılabilirdi.

 

Destekledik. Ancak durumun klinik vaka haline geldiğini nereden bilebilirdik. Biz projenin kulüpler, sporcular için düşünüldüğünü sanıyorduk, meğer yüzlerce vatandaş ayakta tedavi ediliyormuş!!! Onların normal hayata dönebilmesi için böyle bir terapi merkezi gerekliymiş…

 

Sezon başlıyor, hala cenaze dolayısıyla kapalıyız, birlik başkanına ulaşılamıyor. Kura çekiminde de yoktu. Bir rivayete göre kulüplerimizin taleplerini gruplarını bir kağıda yazmış. Komitenin eline sıkıştırmış altına da “Kim vurduya gittim geliceğim” notunu eklemiş…

 

Kuradan memnun olmayan katılım parası, malzeme yardımı bekleyen parasını kurtarmaya çalışan herkes bekliyor.

 

İlginç olan Kulüpler Birliğini ve Federasyonu temsil etme ısrarı.

 

Kuruluş aşamasında atlayan çok oluyordu. Bizde o zamanlarda “ Aldanmayın havuz boş çakılırsınız” diye yazmış ve uyarmıştım. Neyse ki Allah’tan havuz boşmuş ya dolu olsaydı!!!

 

Bu hikaye sinek ikili gelirse mutlu sonla bitecek bir oyun değil.

 

Profesyonel ligde, Süper Amatörde 1 ve 2. Amatör Kümede hatta veteran liglerinde birçok takımla yer aldığı futbol piyasasında Silivri’nin bu tür konularla anılması camiaya zarar veriyor.

 

Kuyumcular bile rahatsız, “Güven kaybına uğradık, bu vitrin değişmeli” diyorlar.

 

Neyse ki birileri baskı yaptı da kuyumcu, veteran, küçükken top oynamış Birlik Başkanımız istifasını verdi. Nihayet ilçemin sporu büyük bir katliamdan kurtuldu.

 

Yeni başkanımız da bir Gümüşyakalı olan Aydın Algür. Dilerim Sayın Algür ne Yılmam’ın ne de Atun’un hatalarını tekrarlamaz.

 

Ben bir şekilde gideceğini beyan ettiğim birlik başkanının gitmesi ile 1-0 öne geçtim, şimdi ise başka bir projem var. Bunun ardından da 2-0 öne geçebilmek için canla başla çalışacağım. Lig uzun bir maraton ve bende doksan dakikalık değil 120 dakikalık bir performansa sahibim. Hadi hayırlısı…

 

YAZI: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.