Çarşamba, Ağustos 13, 2014

Uğur Kınaş iddialı konuştu

Kadrosuna kattığı oyuncularla iddialı bir takım oluşturan Kağıthanespor’un Teknik Direktörü Uğur Kınaş, yeni sezon hakkında açıklamalarda bulundu.



Tecrübeli Teknik adam, 2014-2015 futbol sezonunda hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig olduğunu ifade ederek, çalışmalarının bu yönde devam ettiğini söyledi. Geçtiğimiz yıllarda da sarı-yeşilli ekibin başında görev yapan Kağıthaneli Teknik adam, işlerinin zor olduğunu ancak ilçenin adını taşıyan Kağıthanespor’un her türlü zorluğu aşacak güce sahip olduğunu belirtti.

 

"Şampiyon bırakmıştım, şampiyonluk için geri geldim"
Yeni sezon hazırlıklarını kapsamında şu ana kadar 11 antrenman yaptıklarını ve artık hazırlık maçlarına başlayacaklarını ifade eden Kağıthanesporu şampiyon olarak bıraktığını ve bu sezon da şampiyon yapacağını sözlerine ekledi.

 

"Kağıthane’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz"
Çalıştırdığı takımlarda disipline çok önem vermesi ile bilinen ve "benim başarı anlayışım disiplin, çok çalışma ve birliktelik" diyen Uğur Kınaş sözlerinin devamında "takımımızı bu sezon derli toplu, ciddi ve heyecanlı göreceksiniz.  Kağıthane’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Gayretimiz ve niyetimiz bu yöndedir. Takıma ve yeni transfere güveniyoruz" dedi.

 

"Kağıthane’nin menfaatleri önemli"
Antrenör Cihangir Köroğlu ile bu sezon hem A takıma hem de genç takımlara ağırlık vereceklerini ifade eden Kınaş "biz Kağıthaneliyiz ve en zor durumlarda göreve geliyoruz. Doğup büyüdüğümüz ve çok genç yaşlarda formasını giydiğimiz takımımızın menfaatleri için her zaman elimizden gelen çabayı göstereceğiz

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

erdinç dedi ki...

yıllardır çektiğimiz 3,lig hayalini inşallah hocamızın ve futbolcu arkadaşlarımız ve saygı değer yönetim ,muhteşem taraftarımızla kavuşuruz. bunun için hep beraber kenetlenmeli birbirimize maddi ,manevi destek olmalıyız

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.