Cuma, Ağustos 22, 2014

Tuğlar: Amacımız geçliğe hizmet

İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Kanaryaspor, 2014-20105 futbol sezonuna,  genç yetenekleri spor hayatına kazandırma ve gençleri spora teşvik amacı kapsamında yeni sezon çalışmalarına başladı.
Kanarayspor Kulübü’nün Başkanı Ahmet Tuğlar, ‘’bu sezonda takımı Teknik Direktör Ozan Yörükçü hocamız nezaretinde yoğun çalışmaları içine girdik. Tuğlar, Amacımız, Kanaryada ’da eskiden olduğu gibi sporu sevdirmek. Ahlaklı düzgün bir gençlik yetiştirmek. Kanarya gençlere hizmet etmek amacımız. Kesinlikle siyasi amacımız ve çıkarımız yok. Buradaki amacımız, Kanaraya genç nesline sporu sevdirmek ve kötü alışkanlıklara alışmasını önlemek. Futbol Sahamız yalpaladıktan sonra mahalle gençleri futbol açısında Kanaraya da ve kanaraya gençliğini teşvik ediyor. Bakın şu an Kanaryanın gençlerine futbol okulu yaptık mahalle dışından bile öğrencilerimiz gelmeye başladı’’ dedi.

2
Tuğlar, Gençliğin esrar, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan sportif çalışmalarla uzak durması bunun gibi alanlar açarak mümkün kılarız. Bu anlamda yerel yönetimlerimiz destekleyecekleri sportif çalışmalarla sporda savaş ve şiddete karşı çıkarak barışın ve kardeşliğin kazanmasına öncülük edeceklerdir. Sporun egemenlerin tekelinden ve siyasetin aracı olmaktan çıkarıp geniş halk yığınlarının uğraşı haline getirilmesi için çalışmalar yürüteceğiz. Amatör ruhla yaygın spor kültürüne hayat verecek araç ve olanakları yaratmayı hedefliyoruz. Spor beden ve akıl sağlığında çok önemli bir yer oynuyorsa zihniyet ve akıldan da çıkarmak gerektiğini düşünüyoruz. Sporda kazanmanın değil katılımın önemli olduğu anlayışını yaygınlaştırmayı sürdüreceğiz, spora amatör bir ruhla baktıklarını belirterek "Halkımız için, bir hizmet daha yapabilmenin, mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü gün gelecek çevre, insandan intikamını, depremle, selle, kuraklıkla ve doğal afetlerle alacaktır. Spora amatör bir ruhla bakıyoruz’’ dedi.

HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.