Salı, Ağustos 19, 2014

Topkapıspor'dan olumlu prova

Yıldıztabya Stadında karşı karşıya gelen Esentepe Şahinspor ile Topkapıspor’un mücadelesinde ilk 25 dakikalık bölüm karşılıklı ataklar ve golsüz geçilirken, sıcak havanında etkisi ile oyunculara su molası verildi.

Bu molanın ardından Topkapıspor Kadir'in taşıdığı toplarla etkili olurken, 28.dakikada sağ taraftan yapılan ortaya Enes Soy defans ile birlikte yükselip topu arkaya aşırdı. Yükseklik kazanan topu ise Sercan güzel vole vuruşu ile ağlara gönderip Topkapıspor’u 0-1 öne geçirdi.

İkinci yarıda iki ekipte oyuncu değişikliklerine giderken, Kadir attığı ara pasında Enes Soy'u ceza sahasının sağ köşesinde kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Doğru vuruş açısını yakalamak için içeri kateden Enes, sol ayağının içi ile topu kalecinin sağına bıraktı ve Topkapıspor 0-2 öne geçti.

Yediği golden sonra bozulmayıp oyuna aynı şekilde devam eden Esentepe Şahin takımı sağ kanattan atağa kalkıp İsmail'i topla buluşturdu. Kaleci Enes Şahin'in biraz fazla açıldığını gören İsmail Enes'in üstünden topu filelere bıraktı ve skor 1-2 oldu. Karşılaşmanın son bölümünde, ceza sahası içinde topla buluşan Mert topu filelere gönderdi ve skor 1-3 oldu. Mücadelede başka gol olmayınca konuk ekip karşılaşmadan 1-3 lük skorla galip ayrılmayı başardı.

HABER: MELİH ÖZTÜRK

[gallery link="file" ids="138799,138798,138800"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..