Çarşamba, Ağustos 13, 2014

Silivrispor kamptan döndü

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Silivrispor 2 Ağustosta ikinci etap hazırlıkları dolayısıyla gittiği Bolu kampından döndü.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Bolu Koru Otel’de girdiği kampı tamamladı ve ilçeye döndü. 10 gün süren Bolu kampı çerçevesinde 3 hazırlık maçı da yapan Silivrisporlu oyuncu teknik ekip iki günlük iznin ardından kendi tesislerinde hazırlıklarına devam edecek. Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Silivrispor İdari Menajeri Mesut Tonta; “Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Silivrispor olarak Bolu Koru Otel’de 10 günlük bir kamp programımızı tamamladık. Kamp süresince Gaziantep Büyükşehir Belediye, Boluspor U-21 ve son hazırlık maçında da Derince Belediyespor ile hazırlık müsabakamızı yapıp kampımızı tamamladık” dedi.

 

HAZIRLIK MAÇ SONUÇLARI
Bolu kampı çerçevesinde Silivrispor ilk hazırlık maçını Fenerbahçe Topuk Yaylasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadı ve bu maçı 6-0 kaybetmişti. İkinci hazırlık maçında temsilcimiz Bolu U-21 takımı ile yaptığı hazırlık maçını da 1-0 kaybetmiş, son hazırlık maçında TFF 3. Lig ekiplerinden Derince Belediyespor’un Yemen, Yunus Yaşar ve İsmail Düzgün’ün attığı gollerle 3-1 kazanmıştır.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..