Perşembe, Ağustos 21, 2014

Şile Yıldızspor umut verdi

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup takımlarından Şile Yıldızspor, Amasya Taşova Boraboy kampında çıktığı ilk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yeni Amasyaspor ile karşılaştı.



unnamed (2)

Amasya Taşova Şehir Stadında oynanan Bölgesel Amatör Ligin iddialı takımı Yeni Amasyaspor karşılaşmasına Şile Yıldızspor ayağa pas yaparak ezilmeden ve ilerisi için umut vaat eden bir görüntü çizdi. Kadrosunda Burak Akdiş gibi Süper Lig ve PTT 1.Lig tecrübesi bulunan 14 futbolcusu olan Yeni Amasyaspor karşısında zaman zaman etkili ataklarla rakibini yarı alanından çıkarmayan Yeşil Beyazlılar basit hatalarla kalesinde 3 gol görsede oynadığı oyunla teknik heyeti memnun etti.

 

Şile Yıldızspor'un Genel Kaptanı Umut İzzet Aydın "Uyum sürecini atlatan takımımız oynadığı ilk hazırlık maçında bizleri mutlu etmiştir. Tüm futbolcuların öz verili şekilde oynaması yenilmemize rağmen bizleri ilerki günler için umutlandırmıştır " dedi.

unnamed (3)

Şile Yıldızspor'un bundan sonraki hazırlık maç programı Amasya 1. Amatör küme takımlarından Taşovaspor, PTT 2.Lig takımlarından Tokatspor ve BAL takımlarından Erbaa İhtisasspor ile karşılaşacak.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..