Cumartesi, Ağustos 16, 2014

Onur Demir teklifleri değerlendirecek

Son 3 sezondur Kartal Belediyespor formasını terleten ve geçtiğimiz yıl Klasman Grubuna kalan Kartal temsilcisinde orta sahanın yükünü çeken 1991 doğumlu orta saha futbolcusu Onur Demir teklifleri değerlendireceğini söyledi.

IMG_9914


Futbol hayatına 2002 yılında Yakacıkspor'da başladıktan sonra 2008 yılında Kartal Bulvarspor'a tranfser oldu ve 2001 yılında da Kartal Belediyespor'a transfer oldu. 3 yıldır Kartal temsilcisinde forma giyen başarılı orta saha sezon başı Kartalspor kampına da katıldı.

 

 

 

6 yorum:

SeytanRıdvan dedi ki...

onur gıbı kalıtelı bı futbolcuyu kım kapıcak cok merak edıyorum gercekten

Furkan dedi ki...

Onur Demir'i yaklaşık 2 senedir takip ediyorum Kartal Belediyespor'un ortasahasını toparlayan genç bir yetenek. Ayrıca sezon başı Kartalspor kampında da takip ettim aynı performansının üzerine de koyarak, harika bir kamp dönemi geçirdi. Özellikle çok koşması ve oyunu iyi takip edip final paslarını çok başarılı bir şekilde yapan yetenekli bir futbolcu. Her takımın kadrosunda mutlaka bulunması gereken nadir oyunculardan birtanesi. Bakalım yeni sezonda hangi takımın formasını terletecek merakla bekliyorum..

Halil dedi ki...

Ortasahada bu kadar etkili, çalışkan bir adam bulmak zor inşallah değerinin bilineceği bi yere imza atar. Gideceği takımda ortasahanın yükünü sırtlayacak yeteneğe sahip. Kartalspor'da da verimli geçen bir hazırlık kampının ardından nasıl imza atmadı şaşkınım..

Erdem dedi ki...

Bu zamana kadar herhangi bir takıma transfer olmaması şaşkınlıkla karşılanacak bir durum geçen sezon içerisinde ve playoff'da oynadığı oyunla herhangi bir takım transfer etmiyorsa vay bu futbolun haline adalet nerede...

hilmicem:) dedi ki...

Cok yetenekli ve karakterli bir sporcu kardesimdir.insallah hakettigi yere gelir.

samet dedi ki...

Adamlığına birşey diyemem ama yukarda ki yorumlarda çok yetenekli ve çok iyi diye yazılmış pekı çok iyise sezon başı kartal sporla kampa gitti yazılıyor niye orda kalmadı veya eskı takımı teklif göndermiyor :D çok yetenekli değilde bence gördugune versin yeter daha iyi yerlere gelir...

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..