Perşembe, Ağustos 21, 2014

Ömerli Köyü hazırlıklarına devem ediyor

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grupta mücadele edecek olan Ömerli Köyüspor yeni sezon hazırlıklarını Hadımköy sahasında yaptığı idmanlarla devam etti. Bu sezon öncesi yaptığı transferlerle kadrosuna güç katan siyah beyazlı ekip durmaksızın idmanlarını sürdürdü.

 

Yeni sezon öncesi umutlu olduğunu belirten kulübün Başkanı Vedat Dönmez yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

Ömerli köyü spor kulübü Başkanı Vedat Dönmez

 

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını devam eden Ömerli Köyüspor , lige iyi bir şekilde hazırlanıyor. Yapılan idmanların yanı sıra oynadığı hazırlık karşılaşmaları ile lige hazırlanan siyah beyazlı ekibin kulüp Başkanı Vedat Dönmez yapılan çalışmalardan memnun olduğunu, ilerleyen haftalarda tam anlamı ile hazır olacaklarını söyledi. Başkan Vedat Dönmez “ Aldığımız oyunculara bakıldığında gerçekten kaliteli oyuncuları kadromuza kattık,   var olan iyi kadromuza yaptığımız nokta transferlerle iyi duruma geldiğimizi inanıyorum, sadece biraz zamana ihtiyacımız var. Lig başlayana kadar hazır oluruz” dedi.

Pazar günü Gürpınar’la oynanacak
Ömerli Köyüspor kulübünün idmanların yanı sıra oynadığı hazırlık karşılaşmalarında oynanan futbola baktıklarını belirten kulübün Başkanı Vedat Dönmez bu Pazar günü oynanacak olan Gürpınarspor hazırlık karşılaşmasında takımın durumunu daha iyi görebileceklerini söyledi. Başkan Vedat Dönmez “ Oynadığımız hazırlık karşılaşmalarında alınan skor’dan daha çok oynanan futbola ve oyuncuların durumlarını bakıyoruz. Bu Pazar günü Gürpınar sahasında oynayacağımız hazırlık karşılaşmasında oyuncularımızın sor durumunu görmek için iyi bir fırsat olacaktır” dedi.

Bir iki hazırlık maçı daha
Ömerli Köyüspor kulübünün sezon başlayana kadar bir iki hazırlık karşılaşması daha oynayacaklarını belirten kulübün Başkanı Vedat Dönmez lige en kası zamanda hazır olacaklarını söyledi.

Transfer yapılacaktır
Sezon öncesi kadroda eksik görülmesi halinde transfer yapabileceklerini belirten siyah beyazlı ekibin Başkanı Vedat Dönmez bir kalecinin alınmasının gündemde olduğunu bu konuda araştırma yaptıklarını söyledi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

 

 

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.