Pazar, Ağustos 17, 2014

Nişantaşı FK'da imzalar peşpeşe geliyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Nişantaşı FK, transferde coştu. Kırmızı-mavililer sessizliğini peşpeşe attıkları imzalar ile bozduktan sonra, önemli transferlerle ses getirmeye başladılar.



2014-2015 Futbol Sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grupta yer alacak olan Şişli temsilci, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige yükselen Çengelköyspor'da oynadığı futbolla birçok takımı peşinden koşturan başarılı orta saha Emrah Karabul'u da renklerine bağladı.

1992 Çengelköy doğumlu başarılı futbolcu sırasıyla Maslak, F. Karagümrük A.Ş., Anadolu Üsküdar 1908, Sivasspor, Çayırova Şekerpınar Gençlerbirliği ve Görelespor formaları da giymişti.

Emrak Karabul'un imza töreninde konuşan Nişantaşı FK Başkanı Cemil Şirvanlı çok yetenekli bir futbolcuyu kadrolarına katmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek "transferlerimiz son sürat devam edecek. Çok iddialı bir kadro kuracağız. Listemizdeki oyuncularla tek tek anlaşıyoruz" dedi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

 

 

4 yorum:

Ali Fuat dedi ki...

Gecen sezon çok iyi performans sergilemiş takiminin basarisinda büyük payı olan bi futbolcuyla anlasmis nisantasi duydugumuz kadarıylada kisiligide çok duzgun bi futbolcu nisantasini tbrik etmek lazım bu transfer için iki tarafada hayırlı ugurlu olsun Allah utandirmasin.

Ali-fuat dedi ki...

Iyi ve doğru transfer geçen sene çıkan takımınada çok katkisi olmuştu bildigimiz kadariylada duzgun bi arkadasimiz iki tarafada hayirli olsun Allah utandirmasin.

egemen dedi ki...

Iyi ve doğru transfer geçen sene çıkan takımınada çok katkisi olmuştu bildigimiz kadariylada duzgun bi arkadasimiz iki tarafada hayirli olsun Allah utandirmasin.

ismail dedi ki...

Nisantasi gec olmasina ragmn yerinde transferler yapıyo bu transferde tam yerinde bi transfer olmuş hyrli olsun ikitarafada ligde gorucez neler olcagini

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..