Cuma, Ağustos 15, 2014

Metin Kaygın takımına güveniyor

Dün çekilen İstanbul Süper Amatör Lig  kurasında 2.Grupta yer alan Alibeyköyspor'un Teknik Direktörü Metin Kaygın tek amaçlarının şampiyonluk olduğunu belirterek "çok çalışıyoruz ve inşallah karşılığını da üst lige çıkarak alacağız" dedi.



Yeni sezon hazırlıklarına 21 Temmuz'da başladıklarını ve takımının gün geçtikçe daha duruma geldiğini söyleyen deneyimli teknik adam iddialı açıklamalarda bulundu.

"Gerçek gücümüzü göstermek istiyoruz"
Metin Kaygın şöyle konuştu: "Alibeyköyspor olarak kendi sahamızda bazı günler çift antrenman yaparak sezona hazırlanıyoruz. İlk çalışmaya başladığımız gün, sezon boyu ne çalışmayı planladıysak şimdi de o programa bağlı olarak antrenmanlara devam ediyoruz. Kurada kim olursa olsun değişmez, antrenman programı ne artacak ne de düşecek. Bundan sonraki amacımız sahaya çıktığımızda gerçek gücümüzü göstermek olacak"

"Son maçtaki futboldan memnunum"
'Hazırlık maçlarında takımın performansından memnun musunuz?' şeklindeki sorumuza ise Kaygın "Şu ana kadar 3 tane hazırlık maçı yaptık. Bu maçlardan skor olarak evet memnunum, ancak Parseller ve Çıksalın maçlarındaki futboldan memnun kalmadım. Özellikle son maçtaki futboldan memnunum. Zira, Zara Ekinli ile oynadığımız maçın sabahında kros çalışması yapmıştık ve aynı günün akşamında takımın yorgun olabileceğini düşünmüştük lakin futbolcularımız çok iyi bir futbol sergilediler. Rakibimiz karşısında çok tempolu oynadık, topun bizde kalma süresi fazlaydı. Rakibi oynatmama ile alakalı olarak baskıyı iyi yaptık. Kalan sürede de gençlere yer verdim. Kısacası takımın çalışma temposundan ve futbolcularımın istekli oluşlarından dolayı memnunum." dedi.

"Yusuf ile Mehmet önemli görevler üstlendiler"
Kaygın son olarak "Yeni sezonda nispeten yeni kadro kurduk. Bununla birlikte uyum sorunu haliyle oluyor. Takım olarak uyum sorunumuz belki biraz daha uzun sürebilirdi fakat takıma aldığımız Yusuf Kaymak ve Mehmet Aslan gibi tecrübeli futbolcuların çok samimi olması, takım içinde pozisyonları ve takımın içinde ağabeylik yapmaları bizim uyum sürecimizin daha erken sağlanmasına katkı sağladı." şeklinde konuştu.

Alibeyköyspor olarak hedeflerinin mutlaka bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lige çıkmak olduğunu vurgulayan Metin Kaygın, 2014-2015 futbol sezonunun tüm takımlar için hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

Talha Alp dedi ki...

Alibeyköyspor ait olduğu liglere geri dönmek için bu sezon Allah'ın izni ile ilk adımını atacaktır. Yönetimi , futbolcusu , teknik kadrosu ve muhteşem taraftarı ile grubun ve hatta ligin favorisidir.

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.