Perşembe, Ağustos 21, 2014

Kozlu Belediyespor forvetini buldu

Kozlu Belediyespor, forvet hattına İzmirspor’un 35 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Kemal Zencirkıran’ı renklerine kattı. Geçtiğimiz sezon 15 gole imza atan oyuncu, Yeşil-Beyazlıların bu sezon yaptığı önemli transferlerden biri olarak gösteriliyor. Yeni transfer önceki gün resmi sözleşmeye imza atarak Yeşil-Beyazlılarla çalışmalara başladı.

 

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor, dış transferde İzmirspor’dan 35 yaşındaki forvet oyuncusu Kemal Zincirkıran ile anlaşma sağladı. Profesyonel lig kariyeriyle dikkat çeken ve geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig ekibi İzmirspor’da başarılı bir sezon geçiren Zincirkıran, artık Kozlu’nun başarısı için ter dökecek. Tecrübeli forvet oyuncusu, önceki gün Kozlu’ya gelerek resmi sözleşmeye imza attı ve takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İzmirspor’da 24 maça çıkan 1781 dakika süre alan oyuncu, 15 gole imza attı. Spor Toto 3. Lig’de 101 maçta 28 gol, Spor Toto 2. Lig’de 49 maçta 10 gol, Bölgesel Amatör Lig’de ise 90 maçta 55 gol kaydetti.

KAYNAK: www.pusulagazetesi.com.tr

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..