Cuma, Ağustos 15, 2014

Karakuş: Biz zoru severiz!

Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor’un Başkan Vekili Bülent Karakuş, birçok iddialı takımın bir araya toplandığı 3.Grup hakkında değerlendirmelerde bulundu.



Küçükköyspor Başkan Vekili Bülent Karakuş, dün belirlenen grup kuralarını değerlendirdi. Diğer gruplara göre nispeten iddialı takımların fazlaca yer aldığı bir gruba düştüklerini ifade eden Karakuş, Küçükköyspor’un zoru sevdiğini belirtti.

unnamed

"Bölgesel Amatör Lige çıkacağız"
'Küçükköyspor olarak amatör ligden bir an önce üst liglere tırmanışa geçmek zorundayız' diyen Karakuş "Geçtiğimiz sezon çok istediğimiz halde Bölgesel Amatör Lig nasip olmadı. Bu sene yeniden iddialı bir kadro kurduk. Takımımız hazırlık maçlarında Paşabahçe’ye 1-0 mağlup oldu, İFA’yı 2-1, Davutpaşa’yı da 4-1 mağlup ettik. Bu maçlarda eksiklerimizi daha iyi gördük. Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız bu sezon başarılı olmak için elinden geleni yapacaktır. Dün çekilen kurada 3.Gruba düştük. Bu Grupta gerçekten birbirinden zorlu rakipler yer alıyor. Köklü tarihe sahip Kulüplerin yanı sıra yine iddialı kadro kuran takımlar ile mücadele edeceğiz. Takımlar he ne kadar güçlü olursa olsun, Küçükköyspor zoru sever. Biz önce Klasman Grubuna kalacağız ardından da Bölgesel Amatör Lige çıkacağız’ dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.