Salı, Ağustos 12, 2014

Kağıthanespor imza şov yaptı

2014-2015 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig hedefiyle yola çıkan Kağıthanespor, dış transferde 7 futbolcuyla anlaştı.



İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kağıthanespor bir süredir devam ettirdiği transfer görüşmelerinde dün sona geldi ve tam 7 futbolcuyla anlaşarak imza şov yaptı.

 

Sarı-yeşilli ekibin kadrosuna kattığı oyuncular şu isimlerden oluşuyor: Çağdaş Hançer (Muğlaspor), Savaş Terzi (Avcılar Belediyespor), Günay Debreşte (Anderlecht), Murat Kavraz (Tophane Tayfun), Semih Demir (Tophane Tayfun), Semih Sezaver (Hürriyet Gücü/Hamidiyespor) ve Cenker Sülün (İstanbul Gümüşhanespor).

IMG_6123

Tecrübeli Çağdaş Kağıthanespor’da
Kağıthanespor’dan yeni transferlerinden Çağdaş Hançer orta sahada görev yapıyor. 1986 Merzifon doğumlu futbolcu Muğlaspor ile 3.Ligde 25, Bölgesel Amatör Ligde ise 45 maçta görev yaptı.

 

Savaş Terzi de transfer edildi
Avcılar Belediyespor’dan transfer edilen Savaş Terzi ise 1984 doğumlu ve daha önce Rumeli Kavağı, Ispartaspor (profesyonel) ve İstanbul Sinopspor formaları giydi.

IMG_6088

Gurbetçi Günay da kadroya katıldı
Ailesi ile birlikte Türkiye’ye kesin dönüş yapan Günay Debreşte ise 26 yaşında ve Anderlecht’te U19 ve U20 takımlarında görev yaptı.

 

Golcü Murat Kavraz yuvaya geri döndü
Golcü kimliği ile bilinen ve Tophane Tayfunspor’da geçen sezon tüm maçlarda oynayan Murat Kavraz ise 9 gole imzasını atmıştı. Kağıthane Sadabad, Mecidiyeköyspor ve Alibeyköyspor formaları da giyen Kavraz eski bir Kağıthanesporlu.

IMG_6090

Tecrübeli savunma oyuncusu Semih de kadroda
Yine Tophane Tayfunspor’dan alınan 1989 Ümraniye doğumlu Semih Demir, geçtiğimiz sezon tüm maçlarda forma giydi. Sol bek mevkisinde görev yapan Semih, Dudullu, Mecidiyeköy Tayfun, Dikilitaş, İstanbul Sivas ve Çerkezköyspor’da görev yapmıştı.

 

Kalede rekabet artacak
Daha önce Nurtepespor, Hürriyet Gücü ve Hamidiye Gençlik formaları giyen 1993 Suudi Arabistan doğumlu yetenekli kaleci Selim Sezaver de Kağıthanespor’un kadrosuna katıldı. 2.Amatör Ligden, 1.Amatör Lige terfi eden Hamidiye Gençlik’te mükemmel bir sezon geçiren başarılı kaleci sezona Hürriyet Gücü’nde başlamıştı. Hürriyet Gücü’nde 14 maçta forma giyen Selim Sezaver, Hamidiye Gençlik’te ise 12 maçta görev yapmıştı.

IMG_6092

Cenker yuvaya geri döndü
Daha önce de Kağıthanespor forması giyen Cenker Sülün geçtiğimiz sezon İstanbul Gümüşhanespor forması giymişti. Rumeli Kavağı, Sarıyer, Emirgan, Sarıyer Madenspor, Sarıyer Belediyespor formaları da giymiş olan tecrübeli futbolcu 18 maçta 20 gol atma başarısı göstermişti.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.