Pazartesi, Ağustos 18, 2014

İstanbul Sinopspor'un gençleri de umut verdi

İstanbul Sinopspor 4.üncü hazırlık maçında Öz Trabzonlular karşısında ikinci yarda oyuna giren genç futbolcu Zeki’nin attığı golle galip ayrıldı.


Yeni futbol sezonunda İstanbul Süper Amatör lig 6.Grupta mücadele verecek olan İstanbul Sinop spor ile 3.Grupta mücadele verecek olan Öz Trabzonlular takımları lig öncesi hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.

İstanbul Sinopspor Onursal Başkanı Ali Çelik, eski başkanlardan Raşit Şahin, Genel Kaptan Osman Tuncel, Genel Futbol Şube sorumlusu Yasin Şahin, Sinop Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Engin Kırmızıgül Zeytinburnu Hasan Doğan tesislerinde oynan müsabakanın ilk yarsında her iki takımda vasatın altına oyun oynadılar.

İkinci yarıda İstanbul Sinopspor Teknik Direktörü ve Öz Trabzonlular Teknik Direktörü Uğur Kiremitçi genç oyuncuları sahaya sürmesi sonucu oyuna harekelik geldi. Özelikle misafir takım İstanbul Sinop takımı daha baskılı ve gol pozisyonlara giren taraf oldu. 72.Dakikada sol tarafta topla buluşan geç futbolcu Zeki Demirkol topa çok sert vurdu ve topu ağlara yolladı. 80.Dakikada Öz Trabzonlular’un deneyimli ve tecrübeli golcüsü Numan sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca İstanbul Sinop spor Dördüncü maçından da galip ayılarak yavaş yavaş lige hazır olduğunun sinyal vermeye başlamış oldu.

Durak: Lige kadar hazır olacağız    
İstanbul Sinopspor Teknik Direktör Fikret Durak maç sonrası yaptığı açıklama, ikinci yarıda gençler şans verdim ve gerçek güçlerini ortaya koyduklarını ifade ederek şunları söyledi. “Bu Dördüncü hazırlık maçımız. Takımımız geçen maçlara oranla daha iyi bir futbol sergileyip net bir skorla maçı kazandı. Bu maçlar kesinlikle ölçü değil. Özelikle genç futbolcuların ortaya koyduğu oyun beni çok sevindirdi. Oynayacağımız 4,5 hazırlık maçı ile daha iyi olacağız dedi.

Kiremitçi: Oynamamadan kazanılmıyor
Öz Trabzonlular Teknik Direktörü Uğur Kiremitçi, ‘’yeni Futbol sezonuna kendi imkanlarımızla kaliteli genç ve güçlü bir takım kurduk ve 20 gündür çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ligde 3.Grup’ta mücadele vereceğiz bir birinden kaliteli ve güçlü takımlar var. Bizde en az onlar kadar güçlü ve kaliteliyiz hatta iddialıyız. Futbol sahada oynanıyor oynamamadan kazanılmıyor. Biz isime değil sahada oynan oyuna ve skora bakıyoruz ve iddialıyız dedi.
2014-2015 Futbol Sezonda Anıl, Hakan, Yunus Emre, Yavuz, Ufuk, Erdem yeniden anlaştı. Altyapıdan Mert kan, Enes, Rahmi, Anıl A Takıma çıkardık. Dış transferde Ferdi-Subaşı, Numan-Yenişehir, Hasan –Yenişehir, Serhat –Modafen, Fatih-Nişantaşı, Ömer-Teraziderespor’dan Öz Trabzonlulara katıldı.
HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery ids="138580,138579,138576,138577,138578"]

1 yorum:

amator dedi ki...

Dun zeytinburnunda iki takimida izledim. Ilk yari sinop girdigi pozisyonlari son noktada degerlendiremedi. Sinopspor daha derli toplu takim olmus.Trabzon ise yaptigi transferle zor olan gruptan dusmemesi icin dogru adimlar atmis. Her iki takimada basarilar dilerim.

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.