Perşembe, Ağustos 21, 2014

İstanbul Kastamonuspor'dan orta sahaya takviye

İstanbul Süper Amatör Lig'de iddialı bir kadro kuran İstanbul Kastamonuspor dış transferde Silivrispor'da 3.Ligde 21 maçta görev yapmış orta saha oyuncusu İhsan Can Kuşdoğan ile sözleşme imzaladı.

Fatih Mimarsinan Stadında ki Kulüp Odasındaki imza töreninde Kulüp Başkanı İlker Dilek ve Futbol Şube Sorumlusu Ümit Şen'de hazır bulundu.

DSC_0053
İstanbul Kastamonuspor'un  yeni transferi İhsan Can Kuşdoğan imza töreninin hemen ardından duygularını sıcağı sıcağına bizlerle paylaştı. Yeniden İstanbul Kastamonu camiasına katıldığım için çok mutluyum. Daha önce çok güzel bir sezon geçirmiştim. İlk sezonumda güzel bir aile ortamımız vardı ve bu aile ortamı hala devam ediyor. Aileme geri döndüğüm için mutluyum. Amacım, her zaman takımıma maksimum derecede fayda sağlamaktır. Bu hiç bir zaman değişmedi ve değişmeyecek. İstanbul Kastamonuspor'u daha ileriye taşımak gibi bir hedefimiz var ve burada bana da önemli rol düşüyor. Hocamız Ozan Karakiraz bana bunları ileterek transfer etti. Benim de hedefim onların bu güvenini boşa çıkarmamak. Bunun için iyi çalışıyorum ve elimden geleni yapacağım.

Atakentspor da futbola başlayan 1993 doğumlu orta saha oyuncusu sırasıyla Marmaris Gençlik Belediye, Kasımpaşa A.Ş., Fatih Karagümrük A.Ş., 1453 Fatih Gençlikspor, Kastamonuspor ve Silivrispor formalarını giydi. İhsan Can Kuşdoğan'in kariyerinden Türkiye Kupası 4 maç, TFF 3.Ligde ise 21 maçı bulunuyor.



HABER: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..