Salı, Ağustos 12, 2014

İsmet Özay kurayı değerlendirdi

Yeşil-beyazlı Üsküdar temsilcisi Çengelköyspor A.Ş.’nin başına geçmesiyle Kulübünü adeta şaha kaldıran ve Yöneticiliği ve yaptığı icraatlarla camiasında büyük saygı gören Başkan İsmet Özay, kurayı değerlendirdi.



2014-2015 futbol sezonunda İstanbul takımlarının mücadele edecekleri gruplar çekilen kura sonucunda belli oldu. Arnavutköy Belediyespor, Büyükçekmece Belediyespor ve Erokspor’un da olduğu 11.Grupta mücadele edecek olan Çengelköyspor A.Ş.’nin Başkanı İsmet Özay iddialı açıklamalarda bulundu.

 

Bölgesel Amatör Ligde kolay grup olmayacağını ifade eden Başkan, tüm takımlara başarılar diledi ve yeni sezonun BAL’daki tüm takımlar için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

tn_IMG_8061

"Hiçbir takımı gözümüzde büyütmüyoruz"
'Dün İstinye’de gerçekleşen 2014-2015 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig kura çekiminden memnun ve mutluyuz.' şeklinde konuşan İsmet Özay açıklamasında şunları söyledi: "Bu sezon iddialı bir kadro kurduk ve halen transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bizim, Çengelköyspor A.Ş. olarak hedefimiz bellidir, 3.Ligi çok istiyoruz ve bunu başaracak güce ve kaliteye sahip olduğumuzu da biliyoruz. Ancak her ligin kendine göre zorlukları var. Bölgesel Amatör Lig oldukça uzun bir maraton ve daha az hata yapan hedefe ulaşacak. Bu ligde başarılı olmak için çok çalışmak gerekiyor. Grubumuzda bizim gibi iddialı takımlar da var. Biz, tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. 11.Grupta yer alan hiçbir takımı küçümsemediğimiz gibi aynı zamanda da gözümüzde büyütmüyoruz. Önemli rakiplerimizin bulunduğu bu grupta bizim gibi önemli camialar ve Belediye takımları var. Ancak biz 20 yıl önce bulunduğumuz yerde olabilmek için lig sonunda zirvede yer almak istiyoruz. Biz Çengelköyspor A.Ş. olarak hedefimizi daha önceden koymuştuk. Allaha şükürler olsun ki hedefimizde en ufak bir değişiklik olmadı. Gücümüzün farkındayız. Kimseden de çekinmiyoruz. " diye konuştu.

 

"Gerekirse kadroya takviye yaparız"
Başkan Özay ayrıca "Bölgesel Amatör Ligde kolay takım olmaz. Biz de diğer rakiplerimizi gibi çalışmalarımızı ve planlamamızı kuradan gelecek rakiplere göre yapmadık. Diğer gruplarda da çok değerli camialar bulunuyor. Burada belirleyici olan unsur tamamen kendi performansımız. Takım olmayı başarabilmek bizim için çok önemli. Çünkü kalitemizden en ufak bir şüphemiz yok. İyi bir takımız daha da iyi olacağız. Önümüzde hafta takımımız kampa girecek. Şayet Hocamız Osman Yıldırım 1.kamp dönemi sonrasında kadroya takviye talebinde bulunursa gerekli takviyeleri de yaparız." dedi.

 

"Lige hazır bir halde gireceğiz"
Yeşil-beyazlı ekibin Başkanı son olarak "Takımımız yaklaşık 20 gündür yenilenen ve daha modern bir hale gelen Çengelköy Kuleli Mahallesindeki kendi tesislerimizde çalışmalara devam ediyor. Teknik ekibimizin çalışanlarımızın ve oyuncularımızın gayretleri hırsları ve isteklerinden son derece memnunuz. Bundan sonra çalışmalarımıza İstanbul dışında yapacağımız 2 ayrı kamp programı ile devam edeceğiz ve Lige hazır bir halde gireceğiz. Sözlerimin sonunda tüm rakiplerimize kazasız belasız bir lig geçirmelerini temenni ediyorum." şeklinde düşüncelerini ifade etti.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..