Çarşamba, Ağustos 20, 2014

İASKF beş sahayı yenileyecek!

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) olağan yönetim kurulu toplantısını yaparken il futbolu ile ilgili önemli kararlar alındı. Buna göre bazı sahalar yenilenecek.



İstinye Amatörler Evi’ndeki toplantıya 50 yönetim kurulu üyesi de katıldı. İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez’in yönetiminde yapılan geniş katılımlı bu toplantıda alınan birçok karardan en dikkat çekicisi, İstanbul’daki beş sahanın tamamen yenilenmesi yönünde karar alınmasıydı. Buna göre İASKF bölgelerindeki amatör maçların yükünü büyük ölçüde çeken Ayazağa, Küçükköy, Mehdi Sancak, Yıldıztabya ve Bakırköy Belediye statlarını tamamen kendi bütçesiyle baştan aşağıya yenileyecek. Bu statlar yenilendikten sonra 10 stat için daha düğmeye basılacak.

Ayrıca Silivri ilçesindeki Müjdat Gürsu Stadı için de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzalanacak. Böylece bu stat da aktif olarak bölge kulüplerinin antrenman ve maçları için açılacak.

İASKF ayrıca bundan böyle gider ve gelir bilgilerini de şeffaf olarak kendi sitesinde kamuoyu ile paylaşacak.

HABER: EFKAN BUCAK

5 yorum:

İstanbul Futbol dedi ki...

Ayazağa,Mehdi Sancak, Yıldıztabya ve Bakırköy Belediye ve Küçükköy Arena stadlarının tadilat ve yenilenme çalışmalarının yapılmasına gerçekten çok ihtiyacı vardı.Özellikle Küüçkköy Arena'da yapılacak olan bu tadilat ve yenilenmenin anlam ve önemi gerçekten çok büyük İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(İASKF)'Ya bu yardımdan dolayı futbol sever olarak minnetlerimizi sunuyoruz.

Murat dedi ki...

Sütlücede içler acısı durum var esamesi okunmuyo

akd dedi ki...

Murat Hocam, 17 takımı olan Beyoğlu ilçesinde 2 Stadın olması ne garip öyle değil mi? Sütlüce ve Okmeydanı Fetih sahaları hariç Beyoğlu'nda tesis yok. Okspor Stadı da artık futbol sahası değil. 5-6 ay önce tesadüfen gittiğim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında Beyoğlu kökenli ve kuvvetli bir Daire Başkanına Sütlüce Stadını sordum ve şu cevabı aldım "Sütlüce sahasının zemini yumuşak, tesisin yenilenmesi ve büyümesi mümkün değil. Yapılan zemin etüdü iyi çıkmadı" Sizin anlayacağınız Beyoğlu'nda durum vahim.

ahmet dedi ki...

arkadaşlar beyoğlunda öylebir belediye varki topu görse bomba der seçim zamanı sütlüce tesislerinin yenileceğini ancak bana oyverirseniz buolur demişti seçim bitti yalan oldu ama yalakalar buna ses çıkarmıyor

Murat dedi ki...

Ne diyelim yazık vallahi

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.