Çarşamba, Ağustos 20, 2014

Harmanlık’ta hedef gençler

Altyapının bir numaralı ekibi olan Sakarya temsilcisi Harmanlıkspor, önceki gün kendi sahasında yeni sezona “Merhaba “dedi. Sezon açılışında kurban kesildi. İkramlar dağıtıldı.

Duayla başladılar
Sakarya
futboluna 30 yıldır renk katan ve yetiştirdiği sporcular ile adından sıkça söz ettiren Harmanlıkspor önceki gün kendi tesislerinde 2014-15 Futbol Sezonunun startını verdi. Sezon açılışına A takım, U19 Genç Takım, Spor Okul takımları , idareciler ve sporcu yakınları katıldı. Açılış öncesinde Dua eşliğinde kurban kesildi. Sporculara ve davetliler kuru pasta ve meyve suyu ikram edildi.

İlkelerden taviz yok
Harmanlıkspor Kulüp başkanı Metin Ergezen açılışta yaptığı konuşmasında ; “30 yıl içerisinde sayısız Sakarya Şampiyonluğu kazandık. Türkiye Şampiyonalarına katıldık. İlimizi en iy şekilde temsil ettik. Bugün Burda yeni sezonu açmak için bulunmaktayız. Yıllardır genç kardeşlerimizi sırasıyla yaz ve kış spor okulları ile ile bünyemize katarak, deneyimli antrenörlerimiz nezaretinde yetiştirerek önce ahlaklı iyi bir sporcu olmaları sağlamaya çalıştık. Ardından da İlke ve duruşumuzdan taviz verilmeyerek, genç karşdeşlerimizi A takımımıza takviye ederek Süper Lig’de mücadele ediyoruz “dedi.

Gruptaki rakipler
20 Eylül’de başlatılması planlanan Süper Amatör Lig’de B Grubunda yer alan Yeşil-Beyazlılar, Erenlerspor, Garajlar Taçspor, Demirspor, Söğütlüspor, Yeni Hendekspor, Sapanca Akademispor, Kırkpınarspor, Sahil Karadeniz Gençlispor, Kuzuluk Ersoyspor, Taşburunspor ve Hanlıköyspor takımları arasında başarı arayacak.

İşte yeni transferler
2014-15 sezonuna genç bir ekipler girecek olan Harmanlıkspor, Sakarya Üniversitesi’nde okuyan, Fatih , Kubilay, Samet ve Eyüp’ün yanı sınra Onur ‘u kadrosuna dahil etti. Dış Transferde Düzce Yığılca’dan Suat Yazıcı, Pendik Dolayobaspor’dan Ferhat Aydoğdu ile anlaştı.

Hem taktik , hem Tetik
Sakarya ve Türk futboluna sayısız yetenekli sporcu yetiştiren Harmanlıkspor’da Antrenörler Tevfik Tetik ve Yaşar Kaya , yeni sezondan da umutlular. Profesyonel Liglere çok sayıda sporcu verdiklerini belirten Yeşil-Beyazlıların antrenörü Tevfik Tetik ; “ Yeni Sezona da yine gençlerle giriyoruz. Bünyamin Askere gitti. Bazı sporcularımız ise okul nedeniyle kulübümüzden ayrılabilirler. A Takım düzeyinde iyi bir kura çektik. Mevcut kadromuzla ilk yarıda alacağımız sonuçlara göre ekimize takviye yapabiliriz. U19 Gençler Liginde de yaş ortalaması düşük bir ekiple katılıyoruz. Lig’lere renk katan bir ekip olacağız. Yeni sezon tüm spor camiasına hayırlı-uğurlu olsun“ dedi.

HABER.FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU

[gallery link="file" columns="4" ids="139052,139053,139054,139055,139056,139057,139058,139059"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..