Salı, Ağustos 19, 2014

Güneşlispor kalesi Eyüp'e emanet

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup takımlarından Güneşlispor, kalesini tecrübeli Eyüp Özdemir'e teslim etti. Sarı-Kırmızılılar’la prensip anlaşmasına varan tecrübeli eldiven 1 sezon Bağcılar ekibinin kalesini koruyacak.



İstanbul amatör liglerinde birçok takımın formasını giyen tecrübeli file bekçisi Güneşlispor'un semtinin takımı olduğunu, artık Güneşlispor'un hak ettiği yerlere geleceğini bunun için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi

Eyüp, mücadele edecekleri 5. Grup’a da değindi. Grupta hiç bir takımı favori görmediklerini, son derece denk ve dengeli bir gruba düştüklerini belirten tecrübeli kaleci, her hafta sürprizlerin yaşanacağı bir grup olacağını kendilerinin de alacakları sonuçlarla lige renk katacaklarını ifade etti.

Hiç bir rakibi küçümsemediklerini, hiç bir rakipten de korkup çekinmediklerinin altını çizen Eyüp gruptaki hedeflerini ise “Gruptaki en iddialı takım kadar iddialıyız” sözleriyle ortaya koydu.

HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

hasan dedi ki...

Güneşliye 1. Amatör yolunda başarılar...Çok büyük bir hata yapmışlar.İnşallah 3.kaleci olarak alınmıştır.Güneşlinin kötülüğünü istemeyiz

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..