Cuma, Ağustos 22, 2014

Esnaf’a son uyarı Söğütlüçeşmespor'dan

İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Söğütlüçeşmespor, Süper Amatör Lig takımlarından Yeşilova Esnafspor’u kendi sahasında hazırlık maçında 3-0 mağlup etti.

Yeni Futbol sezonu hazırlıklarınısürdüren Yeşilova Esnaf spor ile Söğütlüçeşmespor takımları hafta içi hazırlık maçı için karşı karşıya geldiler. Yeşilova Kemal Aktaş sahasında oynan hazırlık maçın ilk yarısını Söğütlüçeşmespor 23.Dakikada yeni transferlerinden ola Uğur’un attığı golle 1-0 önde kaptı. İkinci yarıda üstün futbol oynayan ve gol pozisyonlarına giren Söğütlüçeşme 62.Dakikada Fatih ve 63.Dakikada Halit’in attığı goller karışılmadan 3-0 galip ayrılan takım oldu.

1.Amatör Lig’de mücadele takımlarından ve flaş transferler yapan Söğütlüçşemecespor oynadığı 3 hazırlık maçında 2.galibiyetliği alarak lige hazır olduğu görünümü verdi. Süper Amatör ligin yeni takımlarından Yeşilova Esnaf spor ise oynadığı 5.Hazırlık maçında da yenilgi aldı.

Özdek: Daha iyi olacağız
Söğütlüçşemespor kulüp Başkanı Mevlüt Özdek yapığı açıklamada, yeni futbol sezonuna çok iyi nokta transferler yaptık ilk hazırlık maçında Kanaraya spora 2-0 mağlup olduk ardından İstanbul Demirspor ile karşı karşıya geldik o maçı 5-2 kazandık. Bugün de ilçemizin Süper amatör lig takımlarından Yeşilova Esnaf spor ile hazırlık maçı yaptık yeni transferlerinde oynadığı bu ciddi maçta çok iyi oynadık galip geldik. Beni skordan çok ortaya koydukları mücadele yardımlaşma beni memnun etti. Yapacağımız hazırlık maçları ile çok daha iyi olacağız’’ dedi.

Altay: Daha eksiklerimiz var
Yeşilova Esnaf spor Teknik Direktör Mustafa Altay, yaptığı açıklamada, ‘’Beşinci hazırlık maçını oynadık. Her oynadığımız maçta eksiklerimizi görüyoruz. Şu ana kadar 3 eksik tespit ettik Kaleci, Stoper ve santrafora ihtiyacımızı var. Alınan bu yenilgiler hiç önemli değil. Esas takımı lige göreceksiniz. Dediğim gibi üç eksiği tamamlarsak o zaman görün siz bu takımı. Şuan herkes eleştiriyor, haklılarda.. Ben ligi bekliyorum, o zaman bu takımı görsünler’’ dedi.

 

Yetik: Takımımız kamp yapacak
Yeşilova Esnaf spor Başkan Vekili Salih Yetik Yaptığı açıklamada, Kulüp olarak çok hareketli günler yaşamaktayız. Kulübümüzün Milli Emlakla olan kira sözleşmesinin ilk ödemesi bu ay sonu. Kulüp başkanımız ve ben tamamen buna odaklandık. Bayramda tatile gittiğimiz Kırklareli İğneada’ da Futbol Takımız 25 Ağustos da 25 kişi 1 hafta Parlak Resort Otelde kamp yapacak. Bur da çok güzel bir kamp yaparak, 31 Ağustosta sezon açılışı yaparak lige merhaba diyeceğiz’’ dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

 

[gallery link="file" columns="4" ids="139239,139238,139236,139237,139233,139234,139235"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..