Pazar, Ağustos 17, 2014

Esenyurtspor'da yeni hoca belli oldu

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup takımlarından Esenyurtspor'da önceki gün beklenmeyen bir gelişmeyle görevinden istifa eden Teknik Direktör Turan Yılmaz yerine deneyimli teknik adam Recai Şahinler anlaşma sağladı.
Sarı-lacivertli ekibin Başkanı Hasan Kara, ''Turan Yılmaz hocamızın istifasında sonra deneyimli bir ismi takımın başına getirmek için çalışmalarımız oldu. Bunun neticesinde Tepecik A.Ş.'nin Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olan Recai Şahinler hocamız ile anlaştık. Yaptığımız transfer ile birlikte Hocamızın  bizi hedeflediğimiz noktaya taşıyacağına inanıyorum'' dedi.

Recai Şahinler’in kariyerinde Profosyonel liglerde Beykoz 1908 A.Ş., Anadolu Hisarı İdman Yurdu, Beylerbeyi, Anadolu Üsküdar 1908, Bakırköy, İstanbulspor A.Ş., Küçükköyspor, Küçükçekmece,  Zeytinburnuspor ve Tepecikspor. Amatör Liglerde  Mesudiyespor, Selimiyespor, Dikilitaşspor, Halit Rıfat Paşa, Çıksalın, Hasköy, Gazi Osmanpaşa Yayla, Hadımköy, Tepecik, Küçük Ayasofya, Siteler, Çatalcaspor, Leventspor takımlarında tecrübeleri bulunuyor. Tecrübeli teknik adam son olarak Tepecik A.Ş.'de görev yaptı.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.