Cuma, Ağustos 15, 2014

Esenyurtspor'da istifa

Bu sene kurduğu iddialı kadro ve yaptığı transferlerle ses getiren Esenyurtspor'da bugünkü antrenman öncesinde beklenmeyen bir gelişme oldu.



Sarı-lacivertli ekibin Esenyurt İlçe Stadında saat 16'da başlayan antrenmanına gelen Teknik Sorumlu Turan Yılmaz futbolcularına hitaben bir konuşma yaptı ve görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Esenyurtspor Başkanı Hasan Kara gelişmeyi doğruladı ve "Turan Yılmaz bugünkü antrenman öncesinde görevinden istifa etti. Yarın saat 16'da çalışmamız var, bu takımın başında bir Teknik sorumlu olacak, bu Turan Yılmaz ya da bir başkası olur ama kimin olacağı da belli olmaz..." dedi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

ÜMİT YEŞİLYURT dedi ki...

HOCAM HAYIRLISI OLSUN.ZATEN DOĞRUYU KULÜPLER DE SADECE YÖNETİCİLER BİLİR HALBUKİ HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİKLERİNİN FARKINDA DEĞİLLER.TEK ÜZÜNTÜM GELECEK NESİLLERİN BÖYLE İNSANLARIN ELİNDE ERİYİP GİTMESİDİR.SES ÇIKARTAN DA YOK NASIL OLSA BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİTSİN İSTİYORLAR.AMA BİR GÜN ÇARK TERS DÖNERSE KİMSE ŞAŞIRMASIN, MAZLUMUN AHI KALMAZ BU DÜNYADA DA AHİRETTE DE...

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..