Pazar, Ağustos 17, 2014

Esentepespor, Sultançiftliği'ne mağlup oldu

İstabul Süper Amatör Lig’in yeni ekiplerinden olan Sultangazi Esentepespor’un ev sahipliği yaptığı hazırlık karşılaşmasında 1.Amatör Lig ekiplerinden Sultançiftliğispor, rakibini 3-2 mağlup etti.

Sultangazi’yi Süper Amatör Lig’de temsil edecek olan S. Esentepespor ve 1. Amatör Lig’de temsil edecek olan S. Sultançiftliğispor, Zara Ekinli Stadında karşı karşıya geldi. Esentepespor’un ev sahipliği yaptığı mücadeleyi 1. Amatör Lig ekibi Sultançitliğispor 3-2 kazandı.

Zara Ekinli Stadında oynan karşılaşma Esentepespor’un vuruşu ile başladı. Mücadeleye iyi başlayan konuk ekip Sultançiftliğispor mücadelenin 15. Dakikasında Mikail’in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Sultançiftliğispor’un galibiyet sevinci sadece altı dakika sürerken, Gökhan maça eşitliği getiren golü kaydetti.

Mücadelenin 35. Dakikasında ceza sahası içerisinde Medet’e yapılan müdahale sonucunda hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Medet, Esentepespor’u öne geçiren gölü kaydetti.

Mücadelenin ilk yarısında başka gol sesi çıkmayınca soyunma odasına Esentepespor’un 2-1 üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıya başlayan Sultançiftliğispor, karşılaşmanın 56. Dakikasında Ersin’le beraberliği yakaladı daha sonra 74. Dakikada Mikail ile öne geçti. Bu dakikadan sonra bulduğu net gol fırsatlarını değerlendiremeyen Esentepespor, Sultançiftliğispor karşısında 3-2 mağlup oldu.

HABER: MUSTAFA YILMAZ
KAYNAK: www.sultangaziajans.com

[gallery link="file" columns="4" ids="138426,138425,138427,138428"]

2 yorum:

OSCAR dedi ki...

ABI BASLIK AGIR OLMUS sanki :)
biz ılk yarı as kadrumuzla yendık ıkıncı yarı gencler gırdı bu baslık olmamıs yenede son dklarda penaltı kacırdık bızım gencler kullandı

golcu dedi ki...

s.sultancıftlıgı sampıyon olur sımdıden soylıyım

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.