Salı, Ağustos 12, 2014

Esentepespor Belgrad ormanlarında çalıştı

Süper Amatör Lig’in yeni ekiplerinden olan Sultangazi temsilcisi Esentepespor Kulübü, Belgrat Ormanında kros çalışması yaptı.



Geçtiğimiz sezon etkili performansı ile grubunu en üst sırada tamamlayarak Süper Amatör Lig’e çıkmayı başaran S. Esentepespor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Teknik Direktör Özkan Kurt yönetiminde gerçekleşen antrenman iki saat sürdü. Antrenman 3′er dakikalık 2 periyot halinde yapılan ısınma koşularıyla başladı. Esentepespor’lu futbolcular daha sonra 14 km olan koşu parkurunu istenilen zamanda tamamladılar.

 

Sabahın erken saatlerinde çalışmalarına başlayan Esentepespor’u, Genel Kaptan Volkan Akçelik yakından takip etti. Teknik Direktör Özkan Kurt, futbolcuların moral motivasyonlarının yerinde olması ile birlikte çalışma süresince istekli oluşlarından ve şevklerinden dolayı bir hayli memnun kaldı. Kurt ayrıca takıma birkaç takviye daha yapılacağını belirtti. Yapılan bu takviyeler ile Süper Amatör Lig’i iyi bir yerde tamamlayacaklarını söyledi.

 

KAYNAK: http://www.sultangaziajans.com

[gallery link="file" columns="4" ids="137908,137909,137910,137911"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.