Salı, Ağustos 19, 2014

Erenoğlu: Zoru başarıp Süper Amatöre çıkacağız

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grubun iddialı takımlarından 1877 Alemdağspor'un başarılı Teknik Sorumlusu Necmi Erenoğlu, Alemdağ Stadında Yamanspor ile yaptığı hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulundu.


Erenoğlu,"Öncelikle Süper Amatör Lig takımlarından Yamanspor ile yaptığımız maçta takımımı çok beğendim 90 dakika koşan rakibine yaptığı presle ön plana çıkan takımım sezonun ilk maçına kadar dahada güçlenerek hazır hale gelecektir. Eksik yerlerimize yaptığımız nokta transferlerle bu sene Süper Amatöre çıkmayı hedefliyoruz, camia olarak buna hazırız. Yaptığımız transferler İsmail Beşli (Çayelispor), Erdoğan Özer (Taşdelenspor), Cengiz Gül (Ömerlispor), Sait Ece (Kartalspor) ve Erdoğan Turan (Ömerlispor). Yeni transferlerin takım içindeki uyumundan oldukça memnunum" dedi.

IMG_8035

1877 Alemdağspor Teknik Sorumlusu Necmi Erenoğlu,  belirlenen grup kuraları içinde diğer gruplara göre nispeten iddialı takımların fazlaca yer aldığı bir gruba düştüklerini ifade ederek, 1877 Alemdağspor’un zoru sevdiğini ve Süper Amatöre çıkacağını sözlerine ekledi.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..