Salı, Ağustos 19, 2014

Çubukluspor göz doldurdu

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubun iddialı ekiplerinden Alemdağspor ile 1.Amatör Lig 16.Grup ekiplerinden Çubukluspor, hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldiler.

Alemdağ Stadında oynanan mücadelenin 4.dakikasında konuk ekip Bahattin şık golü ile 1-0 öne geçti. Yediği gol ile ataklarını sıklaştırıp beraberlik golü arayan ev sahibi ekip yakaladığı sayısız gol fırsatlarından yararlanamayınca ilk yarı Beykoz temsilcisi Çubukluspor'un üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya iki takımda oyuncu değişiklikleri ile başladı, beraberlik golü için rakip kaleyi abluka altına alan Yeşil Beyazlılar defansında açıklar verince kontra toplarla pozisyon vermeye başladı, 70.dakikada gelişen kontra pozisyonda Soner attığı gol ile takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın sonlarına doğru Recep'le bir gol bulan Alemdağspor kendi evinde 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Kadir Gemici yönetimindeki Çubukluspor sert ve çekişmeli geçen mücadeleyi kazanarak lig öncesi provalarında göz doldurdular. Geçtiğimiz sezon sonunda düşen ve Süper Amatör Lige tekrar dönmek isteyen Çubukluspor’da tek hedef Süper Amatör lige geri dönmek.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" ids="138787,138786,138785,138788"]

Hiç yorum yok:

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.