Pazar, Ağustos 17, 2014

Çeliktepe Ümitspor sezon açılışını yaptı

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grup ekiplerinden Çeliktepe Ümitspor, yeni sezon açılışını Yahya Kemal Stadı’nda gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizerek üst lige terfi eden Kağıthane temsilcisi açılış maçında Seyrantepe Yeşilcespor’u 3-1 mağlup etti.

Yönetim tam kadro
Yeni sezon açılışını Kağıthane Belediyesi Yahya Kemal Stadı’nda gerçekleştiren Çeliktepe Ümitspor’da Başkan Rıza Kaymakçı, Yöneticiler Mehmet Taşdemir, Cengiz Köse, Mehmet Şen, Sefer Güleryüz, Zekir Pürtaş ve Tuncay Çelik de katıldı.

Teknik Direktörlüğünü Hakan Esmer’in yaptığı, Antrenörlüğünü de Sezay Sevinç’in yaptığı Çeliktepe Ümitspor’da Altyapı Teknik Direktörlüğüne getirilen Recep Aykutalp’in de hazır bulunduğu açılış töreninde altyapı futbolcuları ve A takım futbolcuları, yöneticiler ile birlikte poz verdi. Açılışın ardından pasta kesen Çeliktepe Ümitspor’da yeni sezonda başarı temennileri dile getirildi.

Seyrantepe Yeşilcespor ile oynanan hazırlık maçında Tugay’ın penaltı golüyle Çeliktepe Ümitspor 1-0 öne geçti. 1.Amatör Lig’in yeni ekibine galibiyeti getiren diğer goller ise Tuncay ve Çağlar’dan geldi.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..