Pazartesi, Ağustos 18, 2014

Büyük Sineklispor 'Büyük' oynuyor

Danamandıra’da organize edilen Şehit Orhan Türkoğlu turnuvasının ikinci müsabakasında karşılaşan Karamandere ve Büyük Sinekli arasındaki mücadelede gülen taraf Eflatun-Siyahlı Büyük Sinekli oldu.



Bu yıl ilki organize edilen ve orman köyleri arasında düzenlenen maçlar nefes kesiyor. Organizasyonu Danamandıra Kulüp Başkanı Güray Türker ve köy halkının yaptığı turnuva ikinci maçında Karamandere ve Büyük Sinekli karşı karşıya geldi. Kıyasıya geçen mücadelenin ardından Büyük Sinekli takımı sahadan 5-2 galip ayrılmasını bildi.

Karacaköy de galip
Günün son maçında Karacaköy ve Çayırdere karşılaştı. Bu son maçta, Çatalca köyü olan Karacaköy, Çayırdere karşısında 7-4 galip geldi.

MAN4

Balcıoğlu takımları yalnız bırakmadı
Danamandıra Kulübünün organize ettiği turnuvanın ikinci maçında da Bora Balcıoğlu takımları yalnız bırakmadı. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu’un turnuva boyunca tüm maçları yakından takip ederek eski oyuncu arkadaşları ile bol bol sohbet etme imkanı da buldu. Balcıoğlu konu ile ilgili yaptığı kısa açıklamasında; “Bu tür turnuvalarla eski dostluklar tekrar hatırlanıyor. Burada top koşturan oyuncuların çoğu ile eskiden ya rakiptik ya da aynı takımlarda forma giymiştik. Onlarla tekrar görüştük hatırşinas sohbetlerde bulunmak bizler için bulunmaz bir fırsat oldu” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..