Cuma, Ağustos 15, 2014

Burak Sazak İçerenköy'de kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden İçerenköy İdman Yurdu, geçen sezon şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Burak Sazak'la yeniden anlaştı.



23 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon orta sahadaki dinamik futboluyla dikkat çekerken üç de gol atmıştı. Bu üç golden ikisi, final niteliğindeki Kurtköy maçlarında geldi. Bir maçı cezalı olduğu için kaçıran başarılı oyuncu üç karşılaşma hariç tüm 90 dakikalara ilk 11'de başladı.

2002 yılından bu yana İçerenköy forması giyen Burak, "Hedefimiz ilk kez mücadele edeceğimiz Süper Amatör Lig'de ses getirmek. Ben de elimden gelen mücadeleyi göstereceğim" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

BURAK1

2 yorum:

İcerenkoylu dedi ki...

Ben icerenköyün bu sene gerek deplasmanda olsun gerek iç sahada olsun maçlarını kaçırmayan bir taraftarım. Burak sazak bu sene toplam 10 maç maksimum 13 maç oynamıştır. Sezonun yarısında yedek kulübesindedir. Ve bu sezon takımın şampiyon olmasında başta Sinan Biçer olmak üzere Takım kaptanı çağatay, forvetteki sarı çocuk ve stoperdeki 4 numaranın büyük katkısı vardır. İnsanları yanlış haber yaparak kandırmayın lütfen

Forza içerenköy dedi ki...

Arkadaşıma katılıyorum burak sazak senelerdir bu takım içindeki düzensizliğin takımı birbirine düşüren içerenköy idmanyurdunu bırak içerenköy semtie yakışmayan bir insandır eminimki bu haberide kendisi yaptırmıştır burak sazağın içerenköy idman yurduna yararı değil zararı çoktur dinamik futbol yazmışsınız yanlış olmuş göbekli futbol ve içerenköyün burak sazakla süper amatörde işi zordur yinede semtimizin takımına başarılar . Burak sazak sen bu takımda oynamayı haketmiyosun !!!!

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..