Pazartesi, Ağustos 18, 2014

Boğaziçispor ikinci yarıda güldü

Beşiktaş Belediyesinin ve Beşiktaş Kulüpler Birliğinin ortaklaşa düzenlediği Beşiktaş İlçesi Yaz Futbol Turnuvası ikinci gününde U-15 ligi Beyaz Grup takımlarından Yıldızspor ile Boğaziçispor karşılaştılar.

İki takımda maç öncesi seronemide 17 Ağustos Marmara Depreminde hayatlarını kaybedenler için ve geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Süleyman Seba anısına saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardında maça santra vuruşuyla Yıldızspor başladı. İki takımında karşılıklı gol pozizyonları oldu, 20.dakikada Mert'in golüyle Yıldızspor ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İkinci yarı Boğazın çocukları geliştirdiği atakların sonucunda 49.dakikada Murat'ın attığı golle 1-1'lik beraberliği sağladı. Beraberlik golünün ardından ataklarını iyice arttıran ve galibiyeti arayan Boğaziçispor çok arzuladıkları golü 65.dakikada ibrahim'le buldu 2-1.

Maçı kazanan Boğaziçispor'lu futbolcular galibiyet sevincini üç ay önce Türkiye Elemelerinde talihsiz bir şekilde ayağı kırılan arkadaşları Ertuğrul Keskin'e koşarak hem galibiyetİ hemde arkadaşlarının arasına katılmasının sevincini doyasıya yaşadılar.

HABER-FOTOĞRAF: ALİ RIZA SUBAŞI

[gallery link="file" ids="138597,138596,138595,138594"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...