Pazar, Ağustos 17, 2014

Ayazağaspor ilk hazırlık maçını kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.grup takımlarından Ayazağaspor ile 3.grup takımlarından Gümüşsuyu Ayazağa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Karşılaşmada iki takım da ilk devre ve ikinci devrelere ayrı takımlarla çıktı. İlk 45 dakikada Gümüşsuyu oyunda üstün olan taraftı. Gümüşsuyu ataklarında kalesinde devleşen Hasan devrenin 0-0 sonuçlanmasında başrol oynadı.

İkinci 45 dakikada 9 oyuncusunu değiştiren Ayazağa oyunda dengeyi sağladı. 56.dakikada Metin sağ çaprazdan vuruşunda top filelerle buluştu ve Ayazağa 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Gümüşsuyu beraberliği sağlamak için ataklarını sıklaştırsa da aradığı golü bulamadı. Karşılaşmanın 83.dakikasında Ayazağa ceza sahası içerisinde Kadir'in rakibine yaptığı müdahale sonrasında konuk ekip penaltı bekledi ama karşılaşmanın hakemi oyunu devam ettirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Ayazağa ilk hazırlık maçından galibiyetle ayrılmış oldu. Konuk Gümüşsuyu ise bu sezon oynadığı 3.hazırlık maçında ilk mağlubiyeti almış oldu.
Hız: Bizim açımızdan yararlı bir maç oldu
Karşılaşma sonrasında hem maç hakkında hem de kura hakkında sitemize demeçler veren iki teknik direktörden konuk ekip Gümüşsuyu hocası Hasan Hız,  "Öncelikle maç hakkında konuşacak olursak bizim açımızdan yararlı bir maç oldu. Geçen sezon aynı grupta yer aldığımız ve oynadığımız maçlarda dostluk kurduğumuz Ayazağa ile deplasmanda oynadığımız karşılaşma da eksiklerimizi gördük. Her zaman zor bir deplasman olan Ayazağa karşısında takımımızın ortaya koyduğu mücadele bizler için olumluydu. Bu sıcakta oynadığımız karşılaşmada iyi bir mücadele ortaya koyan oyuncularımı ve rakip takım oyuncularını tebrik ediyorum. Grup değerlendirmesini ise şu şekilde yapmak istiyorum. Hangi grupta olursak olalım bizim için fark eden bir şey olmayacaktı. Çünkü biz sahada elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Sahada savaşan genç bir ekibiz. Biz Gümüşsuyu olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp, sahada savaşırsak başaramayacağımız bir şey olmaz. Gruptaki rakiplerimize başarılar diliyoruz ve rakiplerimizden çekinmiyoruz. " diye konuştu.

Tiryaki: Ayazağaspor’a yakışan mücadelemizi ortaya koymalıyız!
Ev sahibi Ayazağa teknik direktörü Asım Tiryaki ise, " Bu sezon ki ilk maçımıza çıktık. Rakibimizle geçen sezon aynı gruptaydık. Deplasmanda biz, Ayazağa'da onlar kazandı ve iki karşılaşmada da dostane görüntüler oluşmuştu. Bu sezon da ilk maçımızı Gümüşsuyu ile yaparak bu dostluğun pekişmesini sağlamak istedik. Yeni kurulan bir ekip olarak ortaya koyduğumuz mücadele iyiydi. Eksiklerimiz var, bu eksiklerimizi görmek açısından yararlı bir maç oldu. Takımımıza yeni katılan ve katılacak oyuncularımızın da aramıza katılması ile iyi bir ekip ortaya çıkacak. Bu sezon beklentilerimiz ve hedeflerimiz çok fazla. Taraftarımızın desteği ile bu sezon içeride ki tüm maçları kazanıp deplasmanda da toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp üst sıralardan kendimize yer bulmak istiyoruz. Kura çekiminde hangi gruba düştüğümüz değil bizim sahada yapacaklarımız önemli demiştim ve yine aynı şeyleri söylüyorum. Kolay bir grup değerlendirilmesi yapılıyor ama futbol sahada oynanıyor ve maçlar sahada kazanılıyor. Bundan dolayı biz sahada Ayazağaspor'a yakışan mücadelemizi ortaya koymalıyız. Bunun içinde de çok çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL

 

[gallery link="file" columns="4" ids="138471,138470,138468"]

 

 

1 yorum:

AYAZAĞALILAR dedi ki...

ÇIKARTIN ARTIK BİZİ ŞU BATAKLIKTAN,O SENE BU SENE OLSUN.BI KIVILCIMA BAKAR SİZ OYNAYIN YÜREĞİNİZLE OYNAYIN YETERKİ,BİZ DEĞİL AYAZAĞADA FİZANDADA DESTEKLERİZ SİZİ.TARAFTAR,YÖNETİM,FUTBOLCULAR EL ELE VERİP HEP BERABER ÇIKALIM ARTIK.AYAZAĞANIN YERİ BURASI DEĞİLDİR???

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..