Çarşamba, Ağustos 20, 2014

Ali Aykurt teklifleri değerlendiriyor

Geçen sezon İstanbul Süper Amatör Lig Play-Off Grubu'nda Sarıyer Yenimahalle forması giyen Ali Aykurt transfer görüşmelerine devam ettiğini ve teklifleri değerlendirdiğini söyledi.



Ali Akyurt futbola İstinyespor'da başladı. Buradan Çakmakspor'a oradan da Kartalspor'a transfer oldu. Kartalspor'da üç sezon boyunca U17, U18 ve A2 takımlarında oynayan Ali, prensip anlaşmasına vardığı Beşiktaş'la iki hafta idmanlara çıktı ancak bu transfer gerçekleşmeyince Kartalspor'a döndü. Lakin genç oyuncu Kartal'a döndüğünde lig başlamıştı, üstüne Beşiktaş'la anlaştığı için kadro dışı bırakıldı.

Kartalspor'dan ayrıldıktan sonra Çakmakspor'a dönen Ali Akyurt, ligin ikinci yarısında play-off'ta yer alan Sarıyer Yenimahalle'ye geçti ancak sakatlığı nedeniyle fazla şans bulamadı. Sezon sonrası İstanbul dışından teklifler alan Ali, okul durumu nedeniyle bunları reddetmek sorunda kaldı.

1993 doğumlu, 1.90 metre boyundaki Ali özellikle hava toplarında etkili bir isim. Genç oyuncu hava İstanbul'da forma giymek istediğini ifade etti.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..