Pazartesi, Haziran 23, 2014

Toprak sahada olay var!

İstanbul U19/2 Ligi 24.Grubun güçlü takımlarından Özataşehirspor evinde Sancaktepespor'u misafir etti. Maça 30.dakikada çıkan kavga damgasını vurdu, 6 kırmızı kartın çıktığı mücadeleyi 4-2 kazanan Sancaktepespor 3 puanın sahibi oldu.

Vefa Kaya, Cengiz Benliçoban ve Burak Yalçıntaş'ın yönettiği ve İçerenköy Stadında oynanan mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Özataşehir, ilk atağında Ali Rıza'nın güzel golü ile maça 1-0 önde başladı. Sancaktepespor bu gole 15.dakikada cevap verebildi, sağdan Tayfun'un mükemmel ortasına iyi yükselen Furkan Çarkçı, kafa ile topu filelere yollayarak takımının beraberlik golünü kaydetti 1-1.

Futbolcular birbirine girdi, 6 kırmızı kart çıktı
Bu golden sonra çekişmeli geçen mücadelede iki takımda galibiyet golü aramaya başladılar. 30.dakikada Sancaktepe ceza alanında itişme sonucunda çıkan kavgaya diğer futbolcular ve yedek kulübeside karışınca, ortaya istenmeyen görüntülerin çıkmasına sebeb oldu. Olaylar tribünlerede yansıyınca futbolcuların sakinleşmesi uzun sürdü. Mücadelenin hakemi olaylar yatışınca olaylara karışan Özataşehirspor'dan Atakan, İbrahim, Ali Rıza ve İlyas'a Sancaktepespor'dan Okan ve Batuhan'a kırmızı kart gösterdiğini bildirdi. Emniyet güçlerinin gelmesi ile duran müsabaka 15.dakika aradan sonra tekrardan başladı. Ev sahibi Özataşehir 7 kişi, Sancaktepespor'unda 9 kişi kaldığı mücadelenin ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya Sancaktepespor gol ile başladı, Mehmet attığı akıl dolu gol ile takımını 2-1 öne geçirdi. Eksik olmasına rağmen gol pozisyonları üretip etkili oynayan ev sahibi Özataşehir 65.dakikada maçta dengeyi sağladı. Fatih ceza sahası dışından attığı mükemmel şutu filelere yollayarak skoru 2-2 yapan golü kaydetti. Karşılıklı ataklarla galibiyet golü arayan takımlardan Ataşehir temsilcisi 80.dakikada İlyas'ın düşürülmesi sonucunda penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Enes'in vuruşunu Sancaktepespor kalecisi Yasin kurtararak Özataşehir'e galibiyet şansı vermedi. Aynı dakika içinde Yasin'in kullandığı uzun degajı önünde bulan Tayfun, çalımlarla ceza alanına girerek topu filelere yollayınca takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Maçın uzatma dakikalarında Sancaktepespor'dan Cansın attığı güzel gol ile maçın skorunu belirledi. Özataşehir 2  Sancaktepespor  4

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...