Perşembe, Haziran 26, 2014

Sancaktepespor şampiyondan rövanşı aldı

İstanbul U19/2 Ligi 24.Grubu maçında Sancaktepespor, Sarıgazi Stadında grubun lideri ve şampiyonu Karabekirspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen son hafta mücadelesini ev sahibi Sancaktepespor 3-1 kazandı.



 

Hüseyin Yurdungüzeli, Enes Akmeşe ve Ahmet Kayhan hakem triosunun yönettiği mücadeleye Sancaktepespor gol ile başladı. İlk atağında Halis ile golü bulan ev sahibi maça 1-0 önde başladı. İlerleyen dakikaları büyük çekişmeye sahne olan maçta, iki takımda gol sevinci yaşayamayınca ilk yarı Sancaktepespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

 

İkinci yarıya hızlı başlayan deplasman takımı Karabekirspor oldu, ilk atağında Tayfun'un çektiği sert şutun direkte patlaması Ümraniye temsilcisinin şanssız olduğu dakikaydı. Beraberlik golü için saldıran Karabekirspor defansında açıklar verince Sancaktepespor Halis, Furkan ve Tayfun'la yakaladığı net pozisyonlarda kaleci Yunus başarılıydı. Karabekirspor risk aldığı dakikalarda Batuhan ve Ertuğrul ile yakaladığı net pozsiyonlarda başarılı olamadı.

 

Maçın son dakikaları nefesleri kesti
82.dakikada Karabekirspor Tayfun'un düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı, topun başına geçen kaptan Elvan topu filelere yollayarak maçta dengeyi sağladı 1-1. Beraberlik golünden sonra iki takımında galibiyet golü için baskıları vardı. 89.dakikada Karabekir ceza sahasında topla buluşan golcü Halis topu Yunus'un uzanamayacağı köşeye yollayınca takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. 90.dakikada Halis'in Karabekirspor ceza sahasında düşürülmesine maçın hakemi bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Sancaktepespor'da topun başına günün başarılı isimlerinden kaleci Gökhan geçti, vuruşunda top önce direğe sonra filelerle buluşunca maçın skoruda ortaya çıktı: 3-1.

 

Bu galibiyetle 22 puana yükselen Sancaktepespor ligi üçüncü olarak bitirirken 30 puanda kalan Karabekirspor ligi şampiyon olarak tamamladı.

 

Gezgin: Bu çocuklarla ne kadar övünsem azdır
Maç sonu görüşlerini bildiren Sancaktepespor'un başarılı Teknik Sorumlusu Yasin Gezgin "Sezon başından beri mücadele ettiğim tamamı Sancaktepeli ve hepsi 1998 doğumlu futbolcularımla, ilk olarak U17 ligine katılıp ikincilikle bitirdik, peşinde katıldığımız U16 ligini yenilgisiz kapatıp grup şampiyonu olduk, İstanbul elemelerini başarı ile geçip Türkiye Şampiyonasına katıldık. Sakarya'da oynadığımız Türkiye Şampiyonasında finale kadar çıktık finalde elendik. Aynı futbolcularımla devam ettiğimiz U19 liginde bugün son maçımızda grup şampiyonu Karabekirspor'u 3-1 yenerek grubu üçüncülükle kapattık. Bütün futbolcularıma gösterdikleri emeklerinden ve başarılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Son olarak grubumuzu şampiyon olarak tamamlayan Karabekirspor camiasını ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum" dedi.

 

 

STAT: Sarıgazi
HAKEMLER: Hüseyin Yurdungüzeli, Enes Akmeşe, Ahmet Kayhan
SAHA KOMİSERİ: Muzaffer Zeren
SANCAKTEPESPOR: Gökhan, Serkan, Mehmet, Muhammet, Berkay, Furkan, Tayfun, Naci, Halis, Furkan Çarkçı, Cansın
YEDEKLER: Yasin, Can, Eren, Tolga Can, Ömer Can, Muhammet
TEKNİK SORUMLU: Yasin Gezgin
KARABEKİRSPOR: Yunus, Burak, Selahattin, Elvan, Ayetullah, Gökhan, Batuhan, Tekin, Ertuğrul, Kubilay, Tayfun
YEDEKLER: İsrafil, Tuncay, Umut, Eray, Furkan, Halis, Hamit
TEKNİK SORUMLU: Cüneyt Oğurlu
GOLLER: Halis, Gökhan (Penaltı) / Elvan Karabekirspor

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" columns="4" ids="133154,133155,133156,133157,133158,133159,133160,133161,133162"]

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...