Cuma, Haziran 27, 2014

Sinan Yüksel, Ergene Velimeşespor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ergene Velimeşespor, geçtiğimiz sezon hem Yenibosna hem de Vefa forması giyen Sinan Yüksel'i kadrosuna kattı.



10436248_753228211396255_7186615883223427050_n

Sinan Yüksel kimdir?
30 Ocak 1989 Bahçelievler Soğanlı doğumlu futbolcu, futbola Güngörenspor’da başlamış, Altınova’da görev yaptıktan sonra Zeytinburnuspor ve Demir Çelik Divriğispor’da Profesyonel olarak görev yapmıştı. Daha sonra yeniden Altınovaspor’a dönen futbolcu, 2009-2010 futbol sezonunda Yenibosna’da görev yapmış, takımının son maçta Bakırköyspor’a 5-0 mağlup küme düştüğü halde, Yerel Futbol Sitesi tarafından düzenlenen “Sezonun En İyileri Ödül Töreninde” Ligden düşen takımda attığı 11 gol ile yılın en iyi ikinci karmasına girmeyi başarmıştı. Fatih Karagümrük’ün 3 yıl aradan sonra yeniden Profesyonel Liglere döndüğü sezon kırmızı-siyahlı forma altında çok başarılı bir sezon geçiren sol ayaklı futbolcu, sezon sonunda tüm arkadaşları gibi takımdan ayrılmış ve Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gönen Belediyespor’un yolunu tutmuştu. 2013 yılının Şubat ayında Yenibosnaspor ile anlaşaan futbolcu burada da BAL’a yükselme sevinci yaşadı. Bu sezon takımıyla birlikte 9 maçta forma giyen Sinan Yüksel geçtiğimiz sezon 11'i Yenibosna'da, 13'ü de Vefa'da olmak üzere 24 maçta forma giymişti.

Ünver'den özür diledi
Ergene Velimeşespor'a transferi sonrası Sitemize konuşan golcü oyuncu, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor'un Başkanı Ercan Ünver'e teşekkür etti. "Ercan Başkan çok samimi bir insan, kendisine söz vermiştim ancak tercihimi Velimeşe'den yana yaptım" diyen Yüksel, Ergene Velimeşespor'a transferinde eski takım arkadaşı Emre Karadağ'ın etkili olduğunu ve Tekirdağ takımının yöneticilerinin sıcak ve samimi davranışlarının da kendisini etkilediğini sözlerine ekledi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

 

 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.