Perşembe, Haziran 26, 2014

Boğaziçispor şampiyonluğunu kutladı

2013-2014 İstanbul U13 Ligi 5.Grubu yenilmeden şampiyon olarak tamamlayan Boğaziçispor, şampiyonluğunu önce kendi tesislerinde daha sonra Beşiktaş Belediyesinin organize ettiği yat gezisi ile kutladı.



 

Boğaziçi Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen törene futbolcular ve futbolcu aileleri katıldılar. Törende Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yolladığı hediyeler futbolculara alkışlar arasında takdim edildi.

 

Türkiye Şampiyonası maçında ayağı kırılan Boğaziçispor'un genç futbolcusu Ertuğrul Keskin'e İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez'in yolladığı Milli takım forması hediye edildi.

 

Boğaziçi Spor Kulübü Alt yapı sorumlusu Levent Üzümcü, Genel Başkan Ali Düşmez'in bu jestinden dolayı çok teşekkür etti. Üzümcü "Futbolcumuzun ayağı kırıldıktan sonra ilk arayan Sayın Ali Düşmez olmuştur, maneviyatta hep bizim yanımızda olan Genel Başkanımıza ve Yönetim Kurulundaki ağabeylerimize şükranlarımızı sunarız" dedi.

 

Daha sonra hep birlikte Ortaköy'den kalkan Beşiktaş Belediyesinin organize ettiği yat gezisine katılan Boğaziçispor Kulübü futbolcuları, burada Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın elinden şampiyonluk kupası ve madalyalarını aldılar. Oldukça mutlu oldukları gözlenen futbolcuların yat gezisi sonunda yaz tatillerini geçirmek üzere vedalaşarak ayrıldılar.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" columns="4" ids="133146,133147,133148,133149,133150,133151"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...