Çarşamba, Haziran 25, 2014

Metin ile Arnavutköy Belediye’nin yolları ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediye’nin ikinci kalecisi durumundaki 1992 doğumlu Metin Oğhan, oynayabileceği bir takıma gitmek için karşılıklı anlaşarak Kulübüne veda etti.



556205_2722602039345_921162899_n

Genç yaşına rağmen Süper Amatör Ligde oynarak önemli bir tecrübe sahibi olan genç kaleci, topu oyuna sokmadaki başarısı, üstün refleksleri ve güçlü önsezileri ile iyi bir profil çizmekte.

 

Metin Oğhan kimdir?
Futbola, İstanbul Gençlerbirliği’nde başlayan Metin Oğhan, o sezon şampiyon olup Türkiye Şampiyonasına giden kadroda sürekli olarak görev yaptı. Ertesi sezon Kasımpaşaspor’a transfer olan genç kaleci, lacivert-beyazlıların genç takımındaki başarılı performansı ile A takım Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ın dikkatini çekip, A takım antrenmanlarında sürekli olarak yer aldı. Ertesi sezon tecrübe kazanması için Gazi Mahallesispor’a transfer olan 1992 Batman doğumlu kaleci, ilk senesinde Ligi 3’ncü bitiren A takımda Serhan’ın arkasında yedek bekleyip, genç takımda oynadı ve buradaki mükemmel performansından sonra turuncu-siyahlılar ile 1 yıllığına daha anlaştı ve bu sezon A takımda toplam 24 maçta başarılı ile görev yapıp, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz sezon Sultangazi’nin bir diğer ekibi Zara Ekinlispor’da görev yapan Metin Oğhan,Gazi Mahallesispor’dan transfer olduğu Arnavutköy Belediyespor’da kadroya girmesine rağmen oynama şansı bulamamıştı.

 
HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...