Salı, Haziran 24, 2014

Gümüşsuyuspor kupasını kaldırdı

Bu sezon Beykoz İlçesinden son çıkan şampiyon takım Gümüşsuyuspor U19 yaş grubu oldu. Yer adığı Grupta namağlup şampiyonuk yaşayan yeşil-beyazı ekip için öze bir şampiyonuk kutlaması programı tertip edildi.

 

Gümüşsuyuspor Tesislerinde hafta sonunda "Kelle İbrahim Veteranar Futbol Turnuvası" final karşılaşması öncesinde tek, tek tanıtılarak sahaya çıkan Gümüşsuyuspor Genç Takım oyuncularının heyecanları görümeye değerdi.

Futbolcuarın sahadaki yerini almalarından sonra Beykoz Kulüpler Birliğine bağlı kulüp başkanları, yöneticileri ve başta Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Şeref Kurtuluş olmak üzere, Gümüşsuyuspor Yönetim Kuruu Üyeleri İASFK tarafından gönderilen madayaları futboculara taktılar. Ardından İASKF adına Beykoz Kulüper Birliği Başkan Vekili Coşkun Tosun bir konuşma yaparak şampiyonluğu kutadı ardından şampiyonluk kupasını Takım Kaptanı Onur Makas'a takdim etti. O anlarda müthiş bir heyecanın yansıması sahada hakim oldu.

Şampiyonluk Kupası ile birikte günü tarihe not düşürecek fotoğraf çekimleri yapıldı. Kutlama programında yeşil-beyazlı takımın futbocuları Antrenöreri Hasan Hız'ı havalara sıçratırken, ona kendilerine verdiği katkı nedeni ile teşekkürerini ilettiler.

Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Şeref Kurtuluş kutlama programının ardından yaptığı açıklamada son derece mutlu anlar yaşadıklarını söylerken," Ben bu şampiyonluktan dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına başta takım antrenörümüz Hasan Hız Hocamız olmak üzere futbolcularımızdan, malzemecimize kadar emeği geçen herkesi en kalbi duygularımla kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bu takım oyuncuları bizim geleceğimizin de sigortası konumunda olacak" diye konuştu.

Gümüşsuyuspor U19 Takımı ile şampiyonluk yaşayan Hasan Hız ise son derece yetenekli ounculardan kurulu bir ekip oldukarını söylerken, "Bazıları ile A Takımda da birlikte çalıştık. Şampiyonluğun hiç puan kaybı yaşamadan kazanılması bu başarıyı daha da anlamlı kılmıştır. Tüm katkı sunan, destek olanlara teşekkürlerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.

Gümüşsuyuspor Genel Kaptanı Mustafa Kurtuluş ise açıklamasında genç futbolcuları ile gurur yaşadıklarını söylerken, " Şampiyonluk kutlama programımıza katılan Beykoz İlçesinin değerli spor kulüp başkan, yönetici ve diğer dostlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Örnek olacak bir katkı idi. İnşallah bundan sonra Beykoz İlçesinden hangi takım şampiyonluk yaşarsa onun da kutlamasını aynı şekilde yaparız" diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

[gallery link="file" ids="133067,133065,133064,133066,133062,133063,133061"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...