Cumartesi, Haziran 28, 2014

Sarıgazispor'dan yardımlaşma ve dayanışma gecesi

Sancaktepe İlçesinin Amatör Spor kulüplerinden biri olan Sarıgazi Spor Kulübü U-13 liginde şampiyon olmasından dolayı Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi düzenledi.

Sancaktepe Semazen Düğün Salonunda düzenlenen gece Sarıgazispor Başkanı Serdar Turhan'ın açılış konuşması ile başladı. Turhan, tüm misafirlere hoşgeldiniz diyerek başladığı konuşmasında "1987 yılında kurulan Sarıgazispor’un daha güçlü adımlarla yarınlara hazırlandığını söylerken, kendilerine destek verenlere de teşekkür etti. Kulübümüzün çalışmalarında bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve iş adamlarına teşekkür ediyoruz. Bizler sizlerin desteğinin yanımızda daima hissetmek istiyoruz. Bu güne kadar Kulübümüze desteklerini esirgemeyen tüm iş adamlarımıza ve sevenlerimize teşekkür ediyoruz. Biz Kulüp ve takım olarak gençlerimizi daima spor ile iç içe yaşamaları, yeşil sahalarda daha çok gencin buluşması için çaba gösteriyoruz. İnanıyoruz ki bu takım ileri yıllarda daha iyi bir yere gelecektir. Desteklerinizin sürmesini istiyoruz.” dedi.

Daha sonra geceye Katılan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem "Sporun ve özellikle Birezilya’da düzenlenen Dünya Kupasından örnek vererek futbolun çok önemli olduğunu söyledi. Belediye olarak ilçede yapılan spor tesislerinden ve spora verilen önemi anlattı. Konuşmaların ardından Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, şampiyon olan Sarıgazispor U-13 takımı oyuncularının madalyalarını TFF İl Başkan Vekili Ufuk Tatar ile birlikte taktı.

Düzenlenen geceye Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in yanısıra TFF İl Başkan Vekili Ufuk Tatar, Sancaktepe Teknik Sorumlusu Yasin Gezgin, Ortadağ Spor Kulübü Başkanı Erdal Bulut, Uzundere Spor Kulübü Başkanı Serkan Gökırmak, Sancaktepe Belediyespor Alt Yapı İdari sorumlusu Adnan Keleş, Saha Komseri Sevgi Yalçın, Sarıgazispor Yöneticileri, Futbolcular, futbolcu Aileleri, misafirler ve Siyasi Parti temsilcileri katıldılar.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" ids="133495,133499,133498,133497,133496,133500,133501,133502,133503"]

 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...