Salı, Haziran 24, 2014

Spor Toto 3. Lig grup kuraları çekildi

2014 - 2015 sezonu Spor Toto 3. Lig gruplarının belirlendiği kura çekimi Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapıldı.
Spor Toto 3. Lig Grup Kura çekiminde TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı, Profesyonel Kurul Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu üyesi Hakan Kanık, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın yer aldı.

Kura çekimi öncesi kulüplere başarılar dileyen Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF yönetimi olarak her zaman kulüplerin yanında olduklarını ve bu yakın temasın yeni sezonda da süreceğini vurguladı.

Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ise 3. Lig kulüplerinin önemine vurgu yaparak başladığı konuşmasında yeni sezonda 2. ve 3. Lig'lere getirilen genç futbolcu teşvik sistemi ve gelir dağılımında yapılacak iyileştirmeleri kulüp temsilcileriyle paylaştı.

Kura çekiminin ardından kulüp temsilcileri ve TFF yöneticileri beraber öğle yemeği yediler.

 

Kura çekimi sonunda Spor Toto 3. Lig grupları şöyle oluştu:

3.ligkura

KAYNAK: www.tff.org

[gallery link="file" ids="133076,133075,133074,133073"]

 

3 yorum:

transfer dedi ki...

B.B Erzurumspor Beylerbeyi alt yapısından 1995 doğumlu Sezer Özgündüz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.Nasıl bir futbolcudur?

tarafsiz dedi ki...

Bal ligi ne zaman cekilcekk fixturu ?

hasan aydın dedi ki...

bal ligi kuralar ne zaman çekilcek biliyormusunuz ?

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...