Çarşamba, Haziran 25, 2014

İkitellispor Beşiktaş maçına hazır

U13 Türkiye şampiyonası 1.Kademe maçı için Çarşamba günü Beşiktaş U 3 Minik takımı ile karşılaşacak olan İkitellispor son hazırlığını yaparak bu önemli maça hazır.

 

İstanbul U 13 Minikler ligi 27.Grupta namağlup şampiyon olana İkitelli spor en son Esenlerspor'u 3-1 yenerek Türkiye şampiyonasına gitmeyi elde etmiş oldu. Türkiye şampiyonası için çekilen kursa sonrası İstanbul ilini çeken İkitellispor ilk maçını Çarşamba günü Saat:17.00 da Bayrampaşa Belediye Stadında karşı karşıya gelecekler.

ikitelli 1

İkitellispor’un başarasında büyük pay sahibi olan Teknik direktör Hikmet Aydın yaptığı açıklamada, 'çok zorlu bir guruba düştük bir birinden kaliteli takımlarla mücadele vereceğiz ilk maçımız Türkiye’nin büyük kulüplerinden olan Beşiktaş U 13 Minik takımı ile karşılaşacağız ne söylesek boş Beşiktaş takımı adı bile heyecan yaratıyor. Futbolcularımız bu önemli maça hazır her şeyin bilincindeler. Şunu söylemek istiyorum futbolcularım yüreğini ortaya koyacaklar önce Beşiktaş ve ardından diğer takımları eleyerek adını finale yazdıracaktır ben ve Futbolcularımız camiamız buna inanıyor'' dedi.

HABER: YILMAZ AKTEPE

1 yorum:

besiktas u13 dedi ki...

hocam sen cok inanmıssın beee

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.