Perşembe, Haziran 26, 2014

Ebumedya Kupası'nda final heyecanı

4 Mayıs 2014'te başlayan Ebumedya Fatih Çukurbostam Futbol Turnuvası'nda finalistler belli oldu. FC Karagümrük be Kaybedenler Kulübü bu akşam 20.30'daki finalde karşı karşıya gelecek.



Yarı finalde günün ilk macı olana FC KARAGUMRUK - ANADOLU FK mücadelesi oldukça cekismeli gectı. C Grubu'nu 1. sırada tamamlayan FC KARAGUMRUK yine aynı grupta 3. olan ve grup maclarında yendiği ANADOLU FK ile yarı finalde eşleşti ve maçı son dakikalarda attıkları gollerle 8 -5 kazanıp adını finale yazdıran ilk takım oldu.

Günün ikinci maçında ise B Grubu namağlup lideri KAYBEDENLER KULÜBÜ ile D Grubu namağlup lideri PERENDEBAZ FC karşı karsıya geldi. Herkes tarafından erken final olarak nitelendirilen maç adeta nefes kesti. Maçın normal bölümü son dakika golü ile 5 - 5 biterken uzatmanın son dakikalarında 2 sürpriz gol bulan KAYBEDENLER KULÜBÜ finale adını yazdıran ikinci takım oldu.

Final maçı 26 haziran SAAT 20:30'da FATİH ÇUKURBOSTAN BELEDİYE TESİSLERİ'NDE oynanacaktır.

Yoğun istek üzerine 10 AĞUSTOS'ta aynı anda hem ZEYTİN BURNU ZİGANA TESİSLERİ'NDE hemde FATiH ÇUKUR BOSTAN TESİSLERİ'NDE yeni turnuvalar başlayacaktır. Başvuru ve kayıtlar başlamıştır. Başvurularınızı www.ebumedya.com adresinden yapabilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.