Cuma, Haziran 27, 2014

Yılların malzemecisi Kasımpaşa’dan gönderildi

Kasımpaşaspor’da 18 yıldır görev yapan Mehmet Çevik’in görevine yeniden yapılanma gerekçe gösterilerek son verildi. Emektar malzemeci eski Kulübünü sert bir dille eleştirdi.



 

Kasımpaşaspor’da geçtiğimiz günlerde, 10 yıl lacivert-beyazlı Kulübe başarıyla hizmet veren Gençlik Gelişim Ligi Teknik Sorumlusu Beyzad Kaya başta olmak üzere (1 Antrenörün haricinde) tüm Alt Yapı Teknik ekibi tasfiye edilmiş, göreve futbolcu tarama ekibindeki Antrenörler getirilmişti. Kasımpaşaspor’da gönderilme sırası emektar malzemecilere kadar sıçradı.

 

25 yıldır malzemecilik yapıyor
"İyi malzemeci futbolcunun ruhunu bilir" diyen yılların emektarı Mehmet Çevik 1965 Sinop doğumlu. 25 yıldır malzemecilik yapıyor. Bu mesleğe ilk olarak Atışalanıspor’da başlamış. Daha sonra Yeşildirek, Kapalıçarşı (İstanbul Güngörenspor) ve Küçükköyspor’da çalıştıktan sonra 1996’da geçtiği Kasımpaşaspor’da düne kadar özveriyle görev yapıyordu.

IMG_2018

"Ailemden daha öte geliyordu"
Çevik, işini tarif ederken "bu işi de her işte olduğu gibi seversen daha iyi yaparsın" diyor. Çevik, "Ben hem futbolu hem de Kasımpaşaspor’u çok seviyordum. Kasımpaşaspor ailemden daha öte geliyordu. Hayatta en sevindiğim gün Altay’ı yenerek Süper Lige çıkmamız, en üzüldüğüm ise Süper Ligden düşmemizdir" diye ekliyor… Görevini anlatırken de "işimi her zaman çok iyi yaptım, bu her şeyden daha önemliydi. Bir malzemecinin takımın başarısındaki payı %50’dir, biz olmasak takım sahaya çıkamaz. İyi malzemeci futbolcunun ruhunu bilir" diyen Mehmet Çevik, "Ben boş durmam, başka iş yapmak da istemem, çünkü o zaman futboldan koparım" şeklinde konuştu.

 

"Beyzad Kaya’ya yanlış yaptılar"
Son olarak Kasımpaşaspor’daki görevden almalara değinen Çevik "Beyzad Hoca gittikten sonra ben orada kalamazdım. Onu çok sevmiştim. Hocama yanlış yaptılar. Bu olay beni çok üzdü. 10 sene boyunca hep Kasımpaşaspor’un menfaatini düşünen böylesine kıymetli bir spor adamının gönderilişi böyle olmamalıydı" diye konuştu.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

isimsiz dedi ki...

Birilerin yaranmak için çabalayanların olduğu bir dönem sona erdi. kasımpaşa yönetiminin bu hegomanyaya son verdiği için tebrik ediyorum. bazıları gerçekten mesleklerini doğru yapıyırsa istanbulda çok kulüp var korkmasınlar, fakat ne yazıkki bu insanlar iş bulammaktan korkarlar çünkü ehliyetli değiller başkasının gemisinde yol alıyorlar

isimli.. dedi ki...

yaranmı var bu ekıpten senı de kovdu ama gidenlerin senin gibi menfaati yoktu

isimli.. dedi ki...

İnsan karşisındakini kendi gibi bilirmiş sen boş işler müdürümüsün ? Başka işin gücün yok mu ? 10 senedir tanıdığım adam gibi adamlar bunlar.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.